Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 лютого 2021, 04:51
21216
1

Прогноз на матч Шахтар - Маккабі

Початок матчу о 19:55

| Оновлено 25 лютого 2021, 04:51
21216
1
Прогноз на матч Шахтар - Маккабі

Після першого матчу «Маккабі» - «Шахтар» питання виходу в 1/8 фіналу Ліги Європи для команди Луїша Каштру практично вирішено. Гірники на виїзді впевнено виграли 2:0 і тепер у них 96% на вихід у наступну стадію плей-оф за оцінками аналітиків Parimatch. Також експерти дають «Шахтарю» 56% на перемогу у найближчому матчі, 17% у «Маккабі» та 27% на нічию.

Статистика першого матчу говорить про те, що «жовті дияволи» мали бажання нав’язати боротьбу донеччанам, але клас дався взнаки. Немає жодних сумнівів у тому, що минулорічний півфіналіст ЛЄ переважає за класом скромну за мірками європейського футболу команду «Маккабі». Проте наявність гольових нагод біля воріт Анатолія Трубіна та далеко неідеальна гра в обороні «Шахтаря» натякають на те, що про недооцінку суперника не може бути й мови.

Чинний чемпіон УПЛ має без проблем долати дану стадію турніру, пам’ятаючи, що вже у неділю їм необхідно буде приймати на власному полі луганську «Зорю» – дуже непростого суперника у дуже важливому матчі внутрішнього чемпіонату, в якому не хотілося б втрачати очки.

До слова, у внутрішніх чемпіонатах команди на вихідних здобули по перемозі. «Шахтар» спокійно переграв львівський «Рух», також забивши двічі та не пропустивши. «Маккабі» у виїзному матчі здолав «Хапоель» з Беєр-Шева в 1/16 Кубку Ізраїля.

Сподіваємось, що підопічні Луїша Каштру подарують своїм вболівальникам футбольне свято та зловлять кураж в матчі з ізраїльтянами, адже цьому сприяє результат першого матчу. Проте очевидно, що в голові тренерського штабу будуть присутні думки про недільний поєдинок в Українській Прем’єр-лізі, через що відпочинок можуть отримати ключові виконавці донеччан. Тож слідкуйте за трансляцією матчу-відповіді плей-оф Ліги Європи УЄФА та підтримайте українську команду. Початок гри у четвер о 19:55.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа
Футбол | 25 квітня 2024, 21:40 7
Анчелотті дав Луніну важливу обіцянку після заяви про повернення Куртуа

Тренер розраховує на Андрія в Лізі чемпіонів

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил