Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 лютого 2021, 19:47
3802
1

Шахтар – Маккабі Т-А. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер зробив прогноз на матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 25 лютого 2021, 19:47
3802
1
Шахтар – Маккабі Т-А. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи «Шахтар» – «Маккабі» Тель-Авів:

«Шахтар», вигравши перший матч в Тель-Авіві, має можливість грати по рахунку. Я впевнений, що і в матчі-відповіді «гірники» вийдуть з серйозним настроєм перемогти. Ніякої недооцінки або розслабленості не буде. В УПЛ «Шахтар» скоротив розрив до одного очка від «Динамо». У кожному матчі «Шахтарю» потрібен максимальний результат.

Вже відновився Віктор Корнієнко, і це добре. Це дає більше варіантів і можливостей. У «гірників» велика конкуренція, в основному, в середній лінії. Ця конкуренція тримає в тонусі всіх гравців. Всі футболісти намагаються довести Каштру, що вони не гірші, а, може, навіть краще тих, хто виходив в старті.

«Маккабі» Тель-Авів відстає на 2 очки від «Маккабі» Хайфа. Ці дві команди борються за чемпіонський титул. У першому колі вони зіграли внічию 2:2. Так, у ізраїльтян змінився головний тренер, і зараз виконуючим обов'язки є нідерландський фахівець Патрік ван Леувен. Він добре знайомий «Шахтарю» по роботі з молоддю у них.

Багато міг би говорити про «Маккабі», але скажу наступне! Грають команди різного рівня як з фінансових аспектів, так і за рівнем майстерності футболістів. «Шахтар» однозначно сильніше, і він виграє в кілька голів. Дуже важливо, яким буде подальше жеребкування! Порівняйте бюджети клубів і футболістів команд! Це різні рівні!

Я впевнений, що «Шахтар» сильніше! «Шахтар» виграє, і бажаю йому хорошого жереба в наступному раунді», – сказав Грозний.

Матч «Шахтар» – «Маккабі» Тель-Авів відбудеться 25 лютого. Початок зустрічі – о 19:55.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил