Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 лютого 2021, 21:14
12909
24

Хабарники будуть висіти! Вкрали перемогу: Поворознюк боротиметься з суддями

Президент «Інгульця» яскраво висловив обурення роботою суддівської бригади

| Оновлено 22 лютого 2021, 21:14
12909
24
Хабарники будуть висіти! Вкрали перемогу: Поворознюк боротиметься з суддями
ТК Футбол 1/2/3. Олександр Поворознюк

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк висловив обурення роботою суддівської бригади на чолі з Дмитром Бондаренком, яка працювала на матчі його команди з «Ворсклою» (2:2):

«Вся Україна сміється з цього епізоду. Усі бачили, що пенальті не було, а Бондаренко побачив і сказав гравцям «Інгульця», що хтось штовхнув Степанюка у карному майданчику. Але ж на повторі видно, що до Руслана ніхто не доторкався. Те, що Степанюк – циркач, ми це знаємо ще з Першої ліги. Але ж це явний перебір. Якщо на кожен крик арбітр буде свистіти, то це буде занадто, не знаю тоді, що буде й далі.

Знаєте, зараз я піду з «Інгульця» і завтра перепишу всі права за одну гривню на свого сина, але з цими суддями буду боротися! Причому, жорстко. Тому що це система, яка зайшла у такі глухі дебрі, які потрібно викорінювати! І я буду боротися з нею до кінця, тому що «Інгулець» не дає гроші на суддів. І потім я розповім вам усю правду, коли залишу свою посаду. Щоб зараз КДК УАФ не оштрафував ні мене, ні клуб. Ось тоді розповім людям усе: хто, скільки дає і кому. Повірте, це буде цікаво! Очікуйте! А зараз я поки що промовчу.

Хочу підкреслити, у «Інгульця» вкрали перемогу над Ворсклою, причому – чергову. За ці слова КДК УАФ оштрафує мене на 100 тисяч гривень, або на 200, як це вже було неодноразово. Вони хочуть мені закрити рота, але у них нічого не вийде!

Якби на матчі «Інгулець» – «Ворскла» був присутній VAR, ця система допомогла б вирішити спірні епізоди, на 200%! Але якщо б на матчі працювала система VAR і у ворота «Інгульця» поставили пенальті, тоді я нічого не розумію у футболі!

Робота голови Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі? Хіба я можу бути задоволений його роботою?! Ви ж бачите, що роблять арбітри! Там хочу ставити пенальті, а там – не хочу. Там буду, а там – не буду. Того треба убити, а того не треба. Ще в першій лізі Лучано Лучі у кінці сезону говорив, що чотири клуби не повинні вийти у Прем'єр-лігу. Це що? Це ж арбітри казали, не я.

Думаю, що у нас і без Лучі є достойні люди, які могли б зайняти його місце і достойно керувати Комітетом арбітрів УАФ. Можна поставити чесну людину, щоб не було оцих хабарів. Давайте їм зробимо більші зарплати, я готовий брати у цьому участь, допомагати. Щоб судді більше заробляли, але ж ви подивіться, що вони роблять!

Учора арбітр Бондаренко залишив без преміальних 40 осіб! У «Інгульці» навіть водій і прибиральниця отримують преміальні за перемоги.

Хочу добитися того, щоб судді після кожного матчу давали пояснення, чому вони прийняли те, чи інше рішення. Було б набагато простіше, якби рефері після гри сказав: вибачте, я помилився. Натомість, замість Бондаренка вийде Лучано Лучі і скаже, що арбітр усе правильно зробив, за новими трактуваннями правил рішення було вірним і суддя правий. І знову всіх зроблять дурнями! Ну, скільки це можна терпіти?

Тепер для того, щоб не штрафували ні мене, ні клуб, я піду з «Інгульця». Звичайно, всі розумітимуть, що це буде формально, адже своє дітище я не кину. Але по документах я буду ніким. Ось тоді подивимось, коли по всіх телеканалах, сайтах і газетах я буду говорити правду. А всі хабарники будуть висіти по всій Україні на білбордах! І Лучано Лучі разом з ними!

Вся футбольна спільнота: тренери і футболісти знають, що є чотири клуби в УПЛ, які не дають гроші арбітрам – «Шахтар», «Динамо», «Інгулець» і «Дніпро-1». Усі знають суми, які дають клуби арбітрам, щоб їх не чіпали! Також знають цифри, які треба дати рефері, щоб він допоміг! Всі знають про це. Чому мовчать? І ми за чистий футбол? Та ми сидимо по вуха у корупції!

Які суми дають арбітрам за допомогу у матчі – я назву їх потім, коли не буду за документами президентом «Інгульця». Ось тоді ви почуєте усю правду!»

ВІДЕО. 2:2. Пенальті «Ворскли» та гол Кулача у ворота «Інгульця», 75 хв.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо
Футбол | 23 квітня 2024, 09:48 49
Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо

Пропозицію робили трьом футболістам, але вони відмовились

Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков
Футбол | 23 квітня 2024, 18:42 16
Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков

На думку аналітиків, варто очікувати переходу Судакова в «Наполі»

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Аа Бб
Пеналя и близко не было, тут и ежу видно. Но вопрос, почему у нас на матчах VAR до сих пор выборочно?
roman75zpr
Вот интересно, игроку, который так "артистично" упал и валялся, хоть немного стыдно?! И будет ли ему какое-то наказание за явную симуляцию?
axylinam
В Украине чемпионат двух команд Шахтёра и Динамо,ну и соответственно судьи работают в интересах двух этих команд,в нормальных странах всякие суркисы и ахметовы давно в тюряге бы сидели с общим сроком лет 500
Barsa_che
То, что пенальти там не было, это ясно, но самое страшное, то что нет никакой реакции руководства футбола Украины, да и пора уже подключаться к таким вопросам и Генеральной прокуратуре. Вкдь коррупция налицо.
DICTATOR_UA
Пенальті не було, це очевидно.
Інша справа що Поворознюк ще той популіст, і ще з першої ліги погрожує розкрити всіх корупціонерів і не розкриває.
Сергей Шепеленко
Там их трое падало- можно ещё пару пенальти сразу и победа -чего мучиться. Неужели и Максимов в курсе- кошмар!
Mr.Frost
Цей цирк був зарання придуманий! Йому сказали "падай!", бо знали що суддя "заряджений". Посміховисько а не чемпіонат! Гнати треба Лучі з України драною мітлою!!!
roman75zpr
Пахнет большим скандалом!
BekXan
Пенальти там не было .Вопрос по VAR сколько можно устраивать этот цирк .И Поворознюку или нада молчать или говорить.Эти все речи ничего хорошего ни ему ни команде не дадут.Или говори и утопи судью или молчи.Переписать клуб тоже ничего не даст.
Alehandro
Если за такие моменты ставить точки, то каждый второй навес/прострел в штрафную будет 11-метровым заканчиваться
newport
Украинские судьи - наша боль...
ProtivSystemy
Непрофессионализм и коррупция процветают.
Aleks04
Кто точно умеет работать с судьями, так это Колос. Респект Костышину и команде, за то что дают бой ДК и ШД. Но погляньте на количество пенальти, которые поставили в ворота соперников Колоса, целых 8 за 15 ТУРов, и некоторые из них были весьма странными. Вспомнить пенальти против Арендуполя на 95-й минуте (фол был за метр до штрафной площади арендуполя) или беспредел в Запорожье против Зари (левый пенальти на 93-й).
Владимир Копяк
Назначение такого левого пеналя можно объяснить только так: или арбитр был заряжен Ворсклой до игры, или он очень низкой квалификации и не соответствует уровню украинского футбола ( многие знают,как и за сколько арбитры попадают в обойму ПЛ).
fon513
Он на море тренировался.? и в басейне с тумбочки...надо бьіло люлей дать и подсрачников за такое...Я такой х-ни не припомню...Жестко Ингулец нагнули....Максимову надо бьіло б извиниться...если мужик
sasha18
Слухаємо далі
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Max123
Так вон Динамо такое же пенальти поставили, только уже после просмотра ВАР. Может я новые поправки к правилам не знаю, но любое падение в штрафной - это не автоматически пенальти. Судьи конечно мочат, и не особо важно за деньги или просто из за низкой квалификации.
P.S. Угрозы этого дядечки, похожи на те что Кварцаный обещал из чемоданчика достать.
Александр Федько
Все давно знают, что Ворскла работает с судьями