Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 19 лютого 2021, 05:06
1681
1

Олександр ЯКОВЕНКО: «Для уболівальників гра видалася нудною»

Спеціаліст – про нічию «Динамо» з «Брюгге»

| Оновлено 19 лютого 2021, 05:06
1681
1
Олександр ЯКОВЕНКО: «Для уболівальників гра видалася нудною»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній футболіст збірної України Олександр Яковенко прокоментував нічию київського «Динамо» з бельгійським «Брюгге» (1:1) в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

«Була дуже бойова та обережна гра. Було видно, що обидві команди були обережними, не хотіли особливо розкриватися і великими силами йти вперед. Більше позиційної гри було, мало моментів. Десь для уболівальників гра видалася нудною, але з огляду на результат і те, що ще буде гра у відповідь - на нас чекає цікава гра в Бельгії.

Мені здається, це зрозуміло, чому гра була не такою яскравою. Річ у тім, що для «Динамо» це була перша серйозна гра після паузи. Так, був матч з «Олімпіком» в чемпіонаті, але ця команда нижче за рівнем, ніж «Брюгге». І той матч можна було вважати підготовчим перед Лігою Європи. Це було перше серйозне випробування і тому «Динамо» не виглядає на 100%. Водночас у «Брюгге» проблеми зі складом і вони не могли показати якісний футбол. Тому ніхто не хотів ризикувати. Обидві команди повинні бути задоволені таким результатом», - вважає Яковенко.

Зустріч у відповідь запланована на 25 лютого в Бельгії.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
а в какой футбол можно было играть на морозе? Плести кружева-и то бельгийцы пытались комбинировать время от времени-у наших было четко бей-беги