Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
5458
4

Юрай САНІТРА: «Склад Прима/Блашко виявився найсильнішим»

Наставник збірної України - про виступ в сінгл-міксті

Юрай САНІТРА: «Склад Прима/Блашко виявився найсильнішим»
Український біатлон. Юрай Санітра

Головний тренер збірної України Юрай Санітра поділився враженнями від сінгл-міксту на чемпіонаті світу, де його команда стала четвертою:

«Як відпрацювали спортсмени в одиночній змішаній естафеті - треба їм подякувати за те, як бігли і стріляли. Це і спринт, і те, як вони працювали на стрільбі та намагалися впоратися з емоціями. 

Думаю, що усі ті, хто сумнівався у цьому складі, побачили, що це був найсильніший склад, який маємо у Поклюці. Дуже дякую Артемові і Даші за те, як вони боролися.

Якщо дивитися за рівнем, то позаду нас команди із Австрії, Німеччини, СБР. Дуже сильні команди. Не програли багато, були у контакті. Можна бути задоволеними. Звісно, з медаллю було б краще, але треба дивитися на конкуренцію, яка була на старті.

Цей склад виявився найсильнішим. Даша дуже добре упоралася зі своїми етапами. У Підручного немає упевненості в стрільбі, Артем не був би таким швидким, як Дмитро, але на стрільбі дуже швидко стріляв і закривав. Я б цей склад і після фінішу не змінював.

Я говорив з Юлією Джимою перед стартом, вона сама сказала, що не відчуває впевненості. А Даша не стартувала в індивідуальній гонці, я її готував фізично і ментально до цього старту.

Стратегія на естафети вже у нас є, по чоловічій та жіночій гонках. Ті, хто дивиться тактику по стартах у дисциплінах, можуть визначити склад жіночої та чоловічої естафет. А завтра дізнаємося склади на естафету.

Готовність Прими? У п'ятницю зробимо день відпочинку, щоб Прима був готовий до естафети. Він виконує важливу роль у нашій команді. Думаю, що встигне і буде готовий.

Два четвертих місця? У мене в кар'єрі було багато 4 місць на чемпіонаті світу, їх можна було б поміняти на одну медаль».

Оцініть матеріал
(58)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
euro2012_za_2012euro
Вита уже на кубке ИБУ.
1. ВАЛЯ ( Меркушина???).
2. Джима
3. Блашко.
4. Пидгрушная.
euro2012_za_2012euro
А что там гадать Тищенко в резерве ( он в Индивидуалке на каждом из 5 кругов проигрывал по минуте ходом лидерам).
Остальные в строй: Пидручного на старт, далее Цымбал/Дудченко, на финише Прима.
euro2012_za_2012euro
Вот и вся интрига...
alekos59
Без медалек вы все просто лузеры ленивые и не уверенные ни в чем.