Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 18 лютого 2021, 20:34
6663
2

Маккабі Т-А - Шахтар. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч Ліги Європи

| Оновлено 18 лютого 2021, 20:34
6663
2
Маккабі Т-А - Шахтар. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
shakhtar.com

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи «Маккабі» Тель-Авів - «Шахтар».

«Маккабі» Тель-Авів бореться за чемпіонство Ізраїлю з «Маккабі» Хайфа. Це, поза всяким сумнівом, кращі команди в Ізраїлі. У восьми матчах цього року команда з Тель-Авіва сім разів перемогла і раз зіграла внічию. Вони виграли шість матчів поспіль.«Шахтар», як і «Динамо», два місяці не грав на офіційному рівні. Контрольні матчі в рахунок не йдуть.

Так, вони добре готувалися, закладали хороший фундамент, але офіційних ігор не було на відміну від «Маккабі».Так, в матчі з «Колосом» гравцям «Шахтаря», особливо південним хлопцям, складно було в таких погодних умовах продемонструвати свою техніку і навички. Але зате в Тель-Авіві на відмінному полі «Шахтар» максимально продемонструє свою майстерність і однозначно виграє у «Маккабі».

Рівень футболістів «Шахтаря» значно вище, ніж у ізраїльтян. Це вони довели в матчах проти «Реала» і «Інтера» в Лізі чемпіонів. Я не сумніваюся в успіху «Шахтаря», як і «Динамо». Думаю, обидві українські команди виграють», - вважає Грозний.

Матч «Маккабі» - «Шахтар» відбудеться 18-го лютого. Початок зустрічі о 22:00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дід Піхто
Добро победит зло, то есть Маккаби выиграет! 👍🇮🇱🇮🇱🇮🇱