Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
|
5135
9

СВІТОЛІНА: «Я намагалася боротися, але допускала надто багато помилок»

Українська тенісистка залишає Australian Open

СВІТОЛІНА: «Я намагалася боротися, але допускала надто багато помилок»
Getty Images/Global Images Ukraine

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№5 WTA) поступилася Джесіці Пегулі з США (№61 WTA) і завершила боротьбу в основній сітці Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу. Українка прокоментувала свою поразку.

«Для мене це не був хороший день, я допускала занадто багато помилок. Важко вибрати одну причину, чому так було. Думаю, що це було поєднання різних факторів. Пегула також зіграла досить добре, мені було важко знайти ритм. Сьогодні на корті я не відчувала себе дуже добре. Це мене засмучує, тому що до того я грала дуже добре, а сьогодні по відчуттях був такий день, коли нічого не складалося в мою користь. Я не змогла це перебороти.

Трохи були і фізичні проблеми, але в цілому я просто не могла сфокусуватися, не могла впоратися з якимись розіграшами, робила дуже багато помилок, мені не вистачало концентрації. Я вже багато років граю, провела різні матчі, тому я знаю, що завжди є шанс повернутися. Я намагалася боротися. У другій партії я відігралася з раннього брейка, я завжди готова поборотися. Іноді просто не складається. Це дуже засмучує, тому що до цього я відчувала себе дуже добре. І коли трапляється такий день - це велике розчарування.

У Пегули свій стиль, вона досить плоско пробиває, найчастіше м'ячі після її ударів просто пролітають повз тебе, як це було сьогодні. Я не могла адаптувати свою гру під такі удари.

Кілька днів у мене були труднощі, я намагалася їх перебороти. Навіть якщо ти граєш добре, все одно якісь речі можуть бути присутніми... Я намагалася залишити їх осторонь. Це був такий день, коли я майже що змогла повернутися в матч, намагалася знайти свою гру і настрій. Але за підсумком не завжди трапляється так, як хочеться», - сказала Світоліна.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vlad Ltava
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vlad Ltava
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Орест Орищишин
Еліна багато досягла в карєрі і свою найвищу вершину вона пройшла. Наступив час закату спортивної карєри і це природній процес. Вище голови не вистрибнеш
Александр Ад
Пегуле-27 исполняется и она пошла на взлет,а вы уже Свитолину чуть ли не хороните.Физику надо подтянуть,а то на ее слабые,рыхлые удары очень больно смотреть!При чем поработать нужно и над прессом и над мышечной массой!Желаю Элине сильно не горевать ,а работать и работать,она ведь одна из наших немногочисленных действующих звёзд спорта.
sarra2008
"я просто не могла сфокусуватися... мені не вистачало концентрації..."
І це було дуже помітно. Настроя на гру не було.
Той випадок, коли сама програла, а не суперниця вийграла
axylinam
Когда Свитолина в хорошей физической форме,она выигрывает большинство затяжных розыгрышей у середнячков,в последнее время так не получается ,поэтому Свитолина больше атакует и рискует,но пока это не приносит дивидентов,а если ещё и подача не идёт,то дело швах и мяч очень медленно летит у Свитолиной,в последнее время Свитолина или ленится набирать физическую форму,или не может,или раздолбай Монфис отвлекает,время покажет,идёт только начало сезона,тревожный звоночек был в предыдущем проигранном матче с Мертенс