Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1849
21

Остап МАРКЕВИЧ: «В Україні не можна грати взимку. Це дуже складно»

Головний тренер «Маріуполя» прокоментував поразку від «Олександрії»

Остап МАРКЕВИЧ: «В Україні не можна грати взимку. Це дуже складно»
ФК Маріуполь

В рамках 14-го туру Української Прем'єр-ліги «Олександрія» здобула мінімальну перемогу над «Маріуполем». Гра завершилася з рахунком 0:1.

Наставник «Маріуполя» Остап Маркевич прокоментував результат.

 Сьогодні у нас були і інтенсивність, і швидкість, які ми хочемо бачити. Але, звичайно, для тієї гри, яку ми хочемо бачити, нам потрібно більш краще поле. Але, природно, ми розуміємо, яка пора року зараз. Це не виправдання, а просто зауваження. Поле однакове для всіх.

Фортуна нам сьогодні не посміхнулася. Будемо їй вдячні за майбутні ігри. Ми дивимося тільки вперед. У нас ще багато матчів. Упевнений, все у нас буде добре.

У нас були моменти, коли ми могли забити хоча б один м'яч. Наприклад, коли наші п'ять гравців вивалилися на трьох захисників... Це досвід. Подивіться скільки років грає в Прем'єр-лізі Сітало. У нього є і майстерність і досвід. У нас же молоді хлопці. Я про це часто говорю, але не хочу, щоб це звучало як виправдання. Наприклад, якщо у вас є маленьке цуценя, то воно десь поводиться неправильно. Може не вписатися в поворот, або щось зачепити. Це природно! Теж саме з молодими футболістами. Їм ще не вистачає в певних моментах рефлексів для того, щоб зіграти правильно. Можна сказати, що їм треба тверда нога або рука.

— Напевно, можна сказати, що Запоріжжя - це оптимальний варіант для Вашої команди в умовах, що склалися?

— Так. Виходячи з географії, це оптимальний варіант. З Маріуполя важко добиратися - аеропорт не працює. Тому ми вибрали Запоріжжя. ФК «Зоря» нам пішов на зустріч. Я б дуже хотів, щоб поле «Славутич Арени» витримало дві команди в таку пору року. У цій ситуації нікого не хочу звинувачувати. Просто кажу, що в Україні не можна грати взимку. Це дуже складно. Я розумію керівництво Прем'єр-ліги. Так, у нас були зими не такі холодні. Але трава не росте в цей час. Вона починає рости в березні і грати в футбол ми повинні в березні. Ми - не Італія, не Іспанія і навіть не Німеччина. Якщо ми хочемо отримати якісний футбол, то повинні виходити з тих умов, які у нас є. Для швидкого динамічного футболу, який подобається глядачеві, необхідно гарне поле. У таку пору року це складно, - сказав Маркевич.

Події матчу

38’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Сітало (Олександрія).
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Казюк
А если б его команда победила? Тоже нельзя было бы играть? Нытик бля. Условия были одинаковы для обеих команд. Плохому танцору яйца мешают.
BekXan
Как играли в футбол до 2021 года неизвестно.В заснеженных полях без подогрева даже и играли туры и чемпионат.И тут неожиданно пришёл 21 год и выпал снег.Такого никто не ожидал никто не видел зимы и снега с холодами и канечно не играли.Не знают что такое подготовить поле и включить подогрев.Вот жили жили и вуаля для всех сюрприз с зимой и снегом.
Только к примеру Александрии по члену она играла взяла 3 очка и уехала.
norma_zap
Есть зимой периоды по +10, но попробуй угадай. Да и перерыв не разорвешь.
Zport.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
fon513
Такая погода и в марте может бьіть...главное кто проигрует начинает погоду вспоминать
Віталій Ткачук
Тут справа навіть не в стадіонах з підігрівом. Більше питань до недолугих посадовців з УАФ. Можна було зіграти тур в грудні при +8-10, або знайти вікно весною ( серед тижня ). Відмазки про збірну - повна х...я, всі країни мають збірні, і в чемпах в них не по 14-ть клубів, але грають весь сезон 2 рази ( а то і три ) в тиждень.
Max30
Не начинайте,раньше играли похуже зимы были,у нас другого выхода просто нет
hanter567
Согласен на 100% ни на стадион ни картинки по телеку(какой пул,какой зритель на стадионах) ТАК ТОЧНО НЕ ЗАВЛЕКТИ К ПРОСМОТРУ!!!!
keegan
Все верно
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил