Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 лютого 2021, 16:01
668
0

Маріуполь – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Вперше на нейтральному

| Оновлено 14 лютого 2021, 16:01
668
0
Маріуполь – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

Протистояння міцних середняків за останні роки привчило до безкомпромісної боротьби, де найважливішим фактором була арена битви. При десь рівному балансі зустрічей «Маріуполь» ніколи не програвав «Олександрії» вдома, але тепер вперше в історії суперники зустрінуться на нейтральному полі.

Тимчасовий переїзд приазовців до Запоріжжя - вимушений захід, оскільки реконструкція стадіону імені Бойка затягнулася. В принципі, до постійного «кочування» колективу Остапа Маркевича не звикати, адже всю минулорічну частину чемпіонату «Маріуполь» грав на чужих стадіонах. При цьому, якраз спогади від візиту на «Славутич-Арену» у команди найтепліші: у вересні тут вдалося обіграти «Зорю».

Саме луганчанам у своєму останньому матчі минулого року програла «Олександрія», яка збільшила безвиграшну серію до чотирьох поєдинків. Зате цикл зимових спарингів підопічні Володимира Шарана пройшли лише з однієї осічкою, поступившись болгарській «Арді» - 1:3. А в останньому контрольному матчі «жовто-чорні» переграли латвійську «Валмієру» - 3:1. Голами у «Олександрії» відзначилися Дмитро Гречишкін, Роман Вантух та Євген Банада.

Графік спарингів «Маріуполя» був трохи менш насиченим, і в пасиві приазовців також лише одна поразка - від чеського «Слована», ті ж 1:3. А «генеральною репетицією» недільного протистояння для маріупольців став поєдинок з «Шахтарем», який команда ледь не виграла. Підсумкові 2:2 - голами в ворота «гірників» відзначилися Артем Бондаренко та Олексій Кащук, який реалізував пенальті.

Цікаво, що відразу після тієї гри з «Шахтаря» до «Маріуполя» відправився Марк Мампассі, який став третім новачком зими. На початку міжсезоння також зі стану донеччан за орендною угодою приазовців поповнив Олександр Драмбаєв, з «Миная» ж прийшов Кирило Меліченко. «Олександрія» напередодні відновлення УПЛ посилилася Іваном Калюжним з «Руху» та повернула з оренди Кирила Дришлюка, який ще не грав за першу команду клубу.

Судячи з коментарів перед матчем, Остап Маркевич дуже задоволений проведеним міжсезонням: «У нас дуже хороша «обойма» футболістів. Всі хлопці додали в ігрових якостях, тому нам ще потрібно буде «поламати голову» при виборі стартового складу». Також наставник «Маріуполя» сказав стандартні слова про максимальні цілі на чемпіонат, а ось Володимир Шаран мету конкретизував: «Ще на початку сезону президент клубу озвучив завдання - потрапити в єврокубкову зону». У будь-якому разі, тільки перемога максимально задовольнить обидві сторони в неділю, і тим цікавіша на нас чекає битва.

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Гальчук, Стасюк, Биков, Чоботенко, Меліченко, Чех, Мишньов, Очеретько, Топалов, Горбунов, Сікан.

«Олександрія»: Білик, Пашаєв, Вантух, Дубра, Мірошниченко, Банада, Гречишкін, В.Бондаренко, Шастал, Ковалець, Сітало.

 
  • 3.048
  • 3.24
  • 2.41
Сделать ставку
 
  • 3.00
  • 3.45
  • 2.32
Сделать ставку
 
  • 3.05
  • 3.25
  • 2.39
Сделать ставку

14 серпня, неділя

«Маріуполь» — «Олександрія»
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ – ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олександр Шандор (Львів)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.