Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 лютого 2021, 17:14
1416
0

Рух – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У лютому на «Арені Львів» зіграють вперше

| Оновлено 14 лютого 2021, 17:14
1416
0
Рух – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
upl

У неділю, 14 лютого, «Рух» на «Арені Львів» проведе свій перший офіційний матч у новому році, в рамках 14-го туру, приймаючи «Ворсклу». У лютому одна з головних спортивних споруд України футбольних матчів ще не приймала. Клопотів організаторам матчу додали і складні погодні умови – небачена за останні роки величезна кількість снігу.

Раніше шляхи полтавчан та рухівців перетиналися лише раз, коли 23 серпня минулого року «Ворскла» на своєму полі розгромила дебютанта УПЛ з рахунком 5:2. У складі полтавчан дубль оформив Владислав Кулач, і по разу відзначилися Давид Пуцлін, Руслан Степанюк та Олександр Скляр, а в гостей – Валерій Федорчук та Ігор Бойчук. Після цього «Рух» таку кількість голів за один матч в чемпіонаті більше не пропускав, а  «біло-зелені» - не забивали.

На «бій» з рухівцями підопічні Юрія Максимова прибудуть, маючи діючий безгольовий серіал тривалістю 443 (!) хвилини. Та й загалом «Ворскла» на полях суперників не перемагає в УПЛ вже п’ять ігор: дві нічиї та три поразки. До речі, для Максимова це буде ювілейний 30-й матч в чемпіонатах біля керма полтавського клубу.

«Рух» на своєму полі не знає гіркоти поразок впродовж рекордних для «жовто-чорних» трьох ігор (перемога та дві нічиї) і налаштований збільшити свій безпрограшний домашній серіал. Ось передматчева думка Олександра Грицая, одного з помічників головного тренера «жовто-чорних» Івана Федика: «До поєдинку з «Ворсклою» підходимо в хорошому настрої. З нетерпінням чекаємо на це протистояння та надіємось на позитивний результат. «Ворскла» – це досвідчена хороша команда із кваліфікованим тренером, за яку виступає багато досвідчених футболістів. Полтавчани якісно підсилилися під час зимового трансферного вікна. Звичайно, пам’ятаємо, як вони нас зустріли в УПЛ у першому турі. Будемо старатися віддати свій борг».

Нагадаємо, в зимове міжсезоння «Ворскла» посилилася півзахисником збірної Люксембургу Олів'є Тіллем, іспанцем Амількаром Корджові, а також повернула в свою команду бразильця Луїзао і орендувала у «Динамо» Георгія Цітаішвілі.

Щодо кадрових втрат суперників, то в складі «Ворскли» не зможе вийти на поле Олександр Скляр, який пропускатиме гру через перебір жовтих карток. Не зможуть допомогти «Руху» в матчі проти полтавчан новачки львівської команди Рагнар Сігурдссон та Андрій Борячук, які продовжують відновлюватися після травм.

Арбітром матчу призначено Юрія Іванова (Донецька область), для якого це буде 18-та гра в УПЛ. Раніше Іванов провів лише один матч за участю «Руху», який у жовтні зазнав поразки на полі «Зорі». «Ворскла» при цьому арбітру також ще не перемагала в чемпіонатах – дві нічиї та поразка.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Бандура, Гагун, Білий, Стаменкович, Мисик, Мартинюк, Федорчук, Б.Бойчук, Русин, Климчук, Кондраков.

«Ворскла»: Різник, Яворський, Альюн, Чеснаков, Пердута, Пуцлін, Ребенок, Кане, Якубу, Степанюк, Кулач.

 
  • 2.9
  • 3.15
  • 2.55
Зробити ставку
 
  • 2.83
  • 3.30
  • 2.53
Зробити ставку
 
  • 2.90
  • 3.15
  • 2.55
Зробити ставку

14 лютого, неділя

«Рух» – «Ворскла»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
РУХ — ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 85
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.