Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 лютого 2021, 10:06
18197
15

ФЕДЕЦЬКИЙ: «Болотников – показушний популіст, за Містера Апельсина я мовчу»

Екс-гравець «Карпат» дав свою оцінку нинішній ситуації у львівському клубі

| Оновлено 10 лютого 2021, 10:06
18197
15
ФЕДЕЦЬКИЙ: «Болотников – показушний популіст, за Містера Апельсина я мовчу»
ФК Карпати. Артем Федецький

Екс-гравець «Карпат» Артем Федецький дав свою оцінку нинішній ситуації у львівському клубі:

«Якби я в Карпатах отримував так, як Мессі, то я би вже давно їх викупив, і вони грали би, як мінімум, в єврокубках. Ну а там, на жаль, зовсім інший підхід. Були часи, звичайно, хороші, коли Карпати грали у єврокубках, і тоді Димінський всій команді підняв вдвічі заробітну плату. Неочікувано було для більшості, але, напевно, хлопці це заслужили. Ну а те, що зараз відбулося з Карпатами чи Дніпром, то чесно вам скажу, без матюків важко говорити, тільки ненормативна лексика.

Карпати – це історія, це Львів. Ви самі розумієте, що зараз означає Львів для всієї України, купа пам’яток архітектури, це туристичне місто. Я коли туди приїжджаю, то завжди бачу щось нове. Звичайно, у Львові шалена торсида вболівальників, які поколіннями вболівають за цю команду. А те, що зараз з нею зробили. Просто розвалили. І я знаю, що мої хороші знайомі хотіли придбати Карпати, у них був свій план розвитку. Але у власників було зовсім інше бачення щодо цього і вони опустили команду навіть не на дно, а ще нижче. Наплювали просто на львівську торсиду, історію поколінь Юрчишина, Кульчицького, Поточняка. Не знаю, як таке можна було зробити і потім людям в очі дивитись після такого. Було багато інвесторів, які хотіли зайти в Карпати і все зробити на топовому рівні. Але їм цього не дали зробити, тому знову ж таки, говорити без матюків неможливо.

У житті все буває, якщо надійде пропозиція, то із задоволенням її прийму. Візьму участь у розвитку нових Карпат. Це, напевно, будуть не нові Карпати, звичайно, що буде створюватись нова історія. Але люди, які там працюють – і Юрчишин, і Тлумак. Думаю, що буде працювати ще багато тих людей, які свого часу віддали частинку свого серця і душі цьому клубу. Вони дійсно бачать перспективу. Впевнений, що вони зможуть досягти усіх завдань, які перед ними ставлять. Вірю, що у них все вийде, не сумніваюсь в цьому навіть.

Болотніков – це показушний популіст. Кілька разів бачив його передачі, мені взагалі не подобається. Ніякої симпатії не викликає. Там він декілька постів закинув, то противно читати і слухати його. Розумієте, складається враження про людину, коли ти її чуєш. А те, що він викидує, то це дешевий популізм, який ніхто не сприймає.

За Містера Апельсина [Олега Смалійчука] навіть нічого не хочу говорити. Саме з його приходом Карпати пішли на дно. Скільки я з ним не говорив, скільки не намагався донести до нього якісь певні нюанси. Він, будучи агентом, став керівником Карпат, а згодом і власником. Те, що робить він зараз з командою, то я не розумію. Я бачив те, що відбувалось всередині, не тільки серед футболістів, а й у клубі, персонал команди, це просто катастрофа.

Ніякого ставлення нормального до людей не було, ні до ветеранів, ні до кого. Те, що вони зараз витворяють – це безлад, якась афера, незрозумілі схеми. Команду Карпати Галич хочуть перевести у Львів. Наскільки мені відомо, то Олександр Шевченко – голова Львівської асоціації футболу, відмовився від цього, тому що відразу зрозумів, що це якась афера. Умовно перевести Мілан в Мадрид і назвати Мілан Мадрид, а не Реал – це маячня. Так само і там зараз відбувається. Вони готуються до знищення такої марки як Карпати (Львів). Я іншого не бачу. У них немає ніяких перспектив, просто нуль».

ФЕДЕЦЬКИЙ: «Дніпро-1 – це жалюгідна пародія на Дніпро. Китайська підробка!»

Оцініть матеріал
(135)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 31
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dmytro Dmytro
Фєдя...ти бухий в хлам?!!! Про Бєню чому не кажеш? Смайл ж хотів купити його частку в Карпатах. Але бєня тупо ігнорував!!! Кривбас,Дніпро...Карпати... Теперішня ситуація в Карпатах...це для того,щоб відчепити Бєню. Розумні і адекватні люди це розуміють. А такі нитіки,як ти навіть про це не згадують! Краще б мовчав...
tima fialko
Якась маячня Федецького про Болотникова.У "То таке" він не був популістом,а навпаки,реалістом.Його боротьба з совковою системою,корупцією в українському футболі,заслуговує на повагу.Що не виключає слабкості його організаторських,керівних талантів.
Trasher311987
Вы же господин Артем тоже такой.
Депутат ептить
Leo Leo
За что тебе платить как Месси? Лавочник Шахтеровский!
Весели комика..
salamanka1982
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
asus
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
axylinam
Молодец Федецкий,всё по делу сказал,а членоголовый это полный пипец,бездарь, хам а дальше только пятиэтажный мат
dudigo78
Де ті міфічні інвестори, які хотіли викупити Карпати? Де, Фєдя, покажи чи розкажи? Димінський ті Карпати вже років десять як намагався продати. А продав лише 50% Коломойському, що по суті стало вироком для клубу. Я не знаю чим закінчиться історія з теперішнім власником і чи буде у неї хеппі енд, але по крайній мірі люди бодай щось пробують зробити, а не п.здять, як ти Фєдя про те, який ти патріот. Дуже легко бути супер менеджером, коли якийсь умовний папік закидає купою бабла і ти будуєш команди. А спробувати без грошей, та ще й з мільйонними боргами то все розрулити, то слабо? То зразу людей можна аферистами називати? Пішов ти на йух Фєдя! Мало тобі по морді у Франківську надавали)
Ukrainian_football
А сколько сейчас Карпат? Что там во Львове происходит?
Так в целом, согласен с Артемом за этих двух персонажей. Хоть наши с ним мнения за частую расходились.
Kherson384
Все вірно Артем!
plaksa-tajson
нехай всі клуби западенські гниють як карпати...
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил