Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 15 жовтня 2020, 22:01
3684
5

Сергій БОЛОТНІКОВ: «Карпати Галич - це схема, але точно не афера»

Колишній журналіст пояснив різницю

| Оновлено 15 жовтня 2020, 22:01
3684
5
Сергій БОЛОТНІКОВ: «Карпати Галич - це схема, але точно не афера»
ФК Карпати. Сергій Болотніков

Директор зі стратегічного розвитку львівських «Карпат» Сергій Болотніков пояснив, чому «Карпати» і «Карпати» (Галич) це схема, а не афера.
 
- У «ТаТоТаке» ти сказав би, що перевезти «Карпати» (Галич) до Львова - це схема.
- Це хороше запитання. Я багато думав. Ок, я втомився вже відбиватися від цих звинувачень. Хай це буде схема, але це точно не афера.
 
- А в чому різниця?
- Різниця колосальна. Тобі потрібно доїхати від точки А до точки Б. Ти можеш сісти в машину і поїхати. А можеш пройтися, сісти в тролейбус, потім на маршрутку і так далі, щоб заощадити 10 гривень. Це схема, як обійти проблему, що тебе дорого добиратися.
 
Афера - це коли ти кидаєш когось на бабло або інші цінності. «Дніпро-1» - це була афера. Клуб обнулився, Коломойського ніхто не змушував закривати «Дніпро», він міг навіть просто продати гравців і віддати борги. Або просто віддати борги і не закривати клуб. Але він вирішив принципово не віддавати борги. Для цього створив новий клуб і угробив старий. За фактом вийшло, що клуб є, а боргів немає.
 
А у «Карпат» яка афера? Якщо прийдуть гроші за Карраскаля, а я або Смалійчук, або ще хтось виведемо ці гроші на свої рахунки, поїдемо на Мальдіви, будемо попивати там і курити сигари, ти скажеш, що я аферист. Всі скажуть, я сам скажу: «Привіт, чуваки. Я - аферист»
 
Тут немає ніякої афери, немає ніякої вигоди. Ми хочемо врятувати той бренд, який є. Найпростіше було прийти, створити «Карпати-1963», забити на старі борги і з нуля рипатися, потихеньку вилазити. Це економніше, менше гемору, більше позитиву. Але ми так не хочемо, не знаю, наскільки Смалійчук, але мені це бренд дорогий з 13 років. Ми намагаємося цей бренд якось врятувати і шукаємо способи, як це зробити, - сказав Болотніков.

Раніше «Карпати» повідомили про два випадки зараження коронавірусом у клубі.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burfly Monkey
Помню как Сережа говорил, мол он создал "ТоТаке " как альтернативу ДКшному "ПроФутболу" и ШДшному "великому футболу. Мол в Украине нет ни единой честной и независимой программы по тематике украинского футбола в целом. Мол так нельзя, а ты являясь опытным и не ангажированным журналистом будешь рубить правду-матку которой так не хватает нашим болельщикам...
Сережа, почему два месяца молчал?
О судьбе клуба беспокоятся вся футбольная общественность Украины, а её самый честный журналист свалил со своего СМИ в структуру львовских Карпат и морозится сказать пару слов своим коллегам журналистам...
Где "КАРПАТЫ ЛЬВОВ" ? Его НЕТ!!!
Что такое "КАРПАТЫ ГАЛЫЧ" ? Это АФЕРА!!!
waw
словоблудство від адвоката аферистів,болотников не такий наївний хлопчик,все розуміє і є співучасником жуліків і не треба потім буде робити вигляд - ах,мене обдурили !
Vetal
З даної статті вбачається, що це дійсно афера, у якої назва «схема». Чи може хтось чув щоб аферисти називали все своїми іменами?
Andy Chak
мудак ти лисий, болото не тільки в прізвищі , але й в словах, мелеш таке, що сам потім хєр зрозумієш, порожняк фуфлижний!