Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 лютого 2021, 14:15
1564
0

Фіорентина – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Нерадзуррі» повинні брати три очки

| Оновлено 06 лютого 2021, 14:15
1564
0
Фіорентина – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 5 лютого, в стартовому матчі 21-го туру чемпіонату Італії з футболу «Фіорентина» на домашньому стадіоні «Артеміо Франкі» прийматиме міланський «Інтер». Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

«Фіорентина»

Клуб із Флоренції чотири сезони поспіль не може потрапити в єврокубки, де свого часу непогано наводив шереху. У першій частині цього сезону команда Чезаре Пранделлі виступила невдало, а тому зараз «фіалки» знаходяться ближче до зони вильоту, ніж до єврокубкових позицій.

За 20 турів підопічні Пранделлі здобули п'ять перемог, сім раз зіграли внічию і ще вісім матчів програли. Все це принесло скромні 22 очки, з якими команда розташовується на 11-й сходинці турнірної таблиці. Зараз над зоною вильоту є гандикап в 7 очок, а відставання від сьоміої позиції – 14 пунктів. Але останнім часом у вболівальників «Фіорентини» був непоганий привід для радості, адже команда в останніх чотирьох поєдинках набрала 7 балів.

«Інтер»

Віце-чемпіон Італії в цьому сезоні всерйоз має намір поборотися за Скудетто. За 20 турів команда Антоніо Конте набрала 44 бали і відстає від «Мілана», який одноосібно лідирує, на два очки. Не так давно в «Інтера» була серія з восьми перемог поспіль в чемпіонаті, але вона була перервана. В останніх п'яти поєдинках «нерадзуррі» набрали лише вісім очок.

До майбутнього поєдинку підопічні Конте підходять не в кращому настрої, оскільки напередодні програли «Ювентусу» (1:2) в домашньому півфінальному матчі Кубка Італії. Тепер для виходу в фінал «Інтеру» доведеться взяти реванш у Турині, ну а поки потрібно сконцентруватися на Серії А, яка явно в пріоритеті. Особливо після вильоту з єврокубків вже після групового раунду Ліги чемпіонів.

В «Інтері» вималювалася дуже потужна команда. Форварди Лаутаро Мартінес і Ромелу Лукаку показують відмінну результативність, завдяки їхнім зусиллям клуб є найбільш забивною командою Італії – 49 голів. Ймовірно, в майбутньому поєдинку саме вони будуть робити різницю на полі.

Орієнтовні склади

«Фіорентина»: Дронговський – Песселья, Мартінес, Касерес, Бірагі, Венуті, Бонавентура, Амрабат, Ессерік, Влаховіч, Рібері.

«Інтер»: Ханданович – Шкріньяр, Бастоні, де Врей, Янг, Відаль, Гальярдіні, Барелла, Хакімі, Санчес, Мартінес.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гості здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.57 по лінії Parimatch.

5 лютого, п'ятниця

«Фіорентина» – «Інтер»
Флоренція. Стадіон «Артеміо Франкі». 21:45
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 6.40
  • 4.15
  • 1.57
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.