Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 лютого 2021, 16:33
1055
0

Дніпро-1 – Будучност. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на товариський матч

| Оновлено 03 лютого 2021, 16:33
1055
0
Дніпро-1 – Будучност. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Будучност

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на товариський матч «Дніпро-1» – «Будучност»:

«З огляду на те, що це команда з Дніпра... А я працював свого часу з «Дніпром», і тоді мене в 1996 році визнали найкращим тренером України. У мене пов'язані тільки позитивні емоції з містом Дніпром і з командою «Дніпро». Там живуть дуже хороші люди, які дуже люблять футбол. Я бажаю «Дніпру-1» удачі! Я всім командам, з якими працював, бажаю удачі!

Дніпрянам потрібно провести хорошу активну трансферну кампанію. Читаю в ЗМІ, що так і є. Зараз у команди є час перевірити різні тактики, напрацювати щось нове в іграх з різними командами. Те, що «Дніпру-1» належить грати з «Будучностю» – це дуже добре! Тому що чорногорська «Будучност» з Подгориці – клуб досить відомий. Через 4 роки клубу виповниться сто років! Вони є чотириразовими чемпіонами Чорногорії! І до речі «Будучност» – чинний чемпіон Чорнгорії. У цьому сезоні команда також впевнено лідирує у внутрішньому чемпіонаті, маючи відрив від другого місця в 18 очок.

У кваліфікації Ліги чемпіонів «Будучност» 1:3 поступилася «Лудогорцю». Але у болгарського клубу бюджет набагато більше! Напевно, один гравець «Лудогорця» коштує більше, ніж весь бюджет «Будучності». Але потім в кваліфікації Ліги Європи «Будучност» пройшла «Астану», у якої величезний бюджет. Це говорить про те, що хлопці з чорногорської команди вміють грати в футбол. У колишній Югославії вміють грати в футбол! Як говорить Гвардіола: «Якщо у вас менше грошей, значить у вас має бути більше ідей».

Впевнений, «Будучност» вміє грати. Чемпіоном просто так не станеш. Складно з ними буде грати. Вони високі на зріст, швидкі, технічні. Але при всій повазі рівень чемпіонату України вище, ніж рівень чемпіонату Чорногорії. Звичайно, я, як патріот України і Дніпра, передбачаю, що «Дніпро-1» виграє. Чому? По-перше, у «Будучності» немає певних стимулів для внутрішнього чемпіонату, у них величезний запас. На місці тренера в спарингах я б дав можливість грати молодим футболістам. Також я б пробував продавати, виставляти на аукціон провідних гравців. Тому що команда все одно стане чемпіоном!

Так, в іграх з «Динамо» або «Шахтарем» вони зіграють по-іншому, щоб на них звернули увагу гранди українського футболу. У матчі з «Дніпром-1» деякі гравці може захочуть себе показати, враховуючи, що у дніпрян головний тренер Ігор Йовічевич родом з постюгославського простору. Він і так провідних гравців їхніх знає, і, якщо йому там хтось сподобався, він вже звернув на них увагу.

«Будучност» зіграє по тайму різними складами. Як буде грати «Дніпро-1»? У них 3 лютого два матчі. Але з «Будучностю» вони зіграють основою. Ми побачимо хорошу гру. Будуть забиті м'ячі. Я думаю, що «Дніпро-1» виграє, тому що команді потрібно повертати психологію переможців», – вважає Грозний.

Матч «Дніпро-1» – «Будучност» відбудеться 3 лютого. Початок зустрічі – о 15:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»
Футбол | 11 травня 2024, 02:00 0
Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»

Головний тренер команди з Петрового розповів про вихід до УПЛ

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.