Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2276
0

Манчестер Юнайтед - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Манкуніанцям» не можна відступати

Манчестер Юнайтед - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/manutd

У вівторок, 2-го лютого, в Манчестері на стадіоні «Олд Траффорд» в рамках матчу 22-го туру чемпіонату Англії «Манчестер Юнайтед» прийме «Саутгемптон».

«Манчестер Юнайтед»

«Червоні дияволи» пригальмували. Підопічні Оле-Гуннара Сульшера ще недавно лідирували в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, а зараз вже відстають від лідируючого «Манчестер Сіті» на три очки. При цьому, у «городян» є ще гра в запасі. Причиною такого розвитку подій стали останні результати «Юнайтед». В останніх чотирьох матчах команда з Манчестера перемогла лише одного разу і набрала п'ять пунктів. «Манкуніанці» зіграли внічию з «Ліверпулем», виграли у «Фулхема», програли «Шеффілду» і розписали мирову з «Арсеналом». Різниця м'ячів у «Юнайтед» - «+10». Якщо «манкуніанці» боротимуться за чемпіонство, то їм вже не можна оступатися і відпускати «Сіті», оскільки відіграти відставання потім буде вкрай складно.

Команда Сульшера продовжує боротьбу в трьох турнірах. Крім чемпіонату Англії, «червоні дияволи» також пробилися в 1/8 фіналу Кубка країни, де зіграють з «Вест Хемом», і в 1/16 фіналу Ліги Європи, де їхнім суперником буде «Реал Сосьєдад».

Проблеми зі складом у «Манчестер Юнайтед» ті ж самі, що й були. Не зможуть зіграти в цьому матчі Філ Джонс і Маркос Рохо, які аж ніяк не є основними гравцями і вже давно не виходили на поле. Всі основні футболісти і лідери в строю і готові здобувати перемогу.

«Саутгемптон»

«Сотон» має в своєму активі 29 очок і посідає одинадцяте місце в турнірній таблиці АПЛ. У команди 27 забитих і 25 пропущених м'ячів. Команду Ральфа Хаззенхютля можна сміливо назвати міцним середняком чемпіонату. Останні три матчі чемпіонату «Саутгемптон» програв «Лестеру», «Арсеналу» і «Астон Віллі». Правда, до цього була перемога над «Ліверпулем», а між поразками були вікторії над «Шрусбері Таун» і «Арсеналом» в Кубку країни. «Святі» вже заявляли, що в цьому сезоні боротимуться за місце в єврокубках, проте зробити це буде вкрай складно, з огляду на конкуренцію в АПЛ.

Ось у «Саутгемптона» є серйозні проблеми зі складом, які, можливо, і зіграли роль в останніх результатах команди. Проти «Юнайтед» не зіграють Яннік Вестергор, Майкл Обафемі, Мохаммед Салісу, Вільям Смолбон, Натан Телла і Кайл Вокер-Петерс.

Історія зустрічей

Опоненти провели один проти одного 128 матчів. 66 перемог на рахунку «Манчестер Юнайтед», 28 вікторій у «Саутемптона» і 34 нічийних результати. 221:146 - така різниця м'ячів в поєдинках між командами на користь «Юнайтед».

У першому колі поточного сезону «Манчестер Юнайтед» здобув вольову перемогу над «Саутгемптоном». Після першого тайму «Сотон» вигравав з рахунком 2:0, проте гол Бруно Фернандеша і дубль Едінсона Кавані принесли «червоним дияволам» перемогу.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Шоу, Байї, Ліндельоф, Ван-Біссака, Фред, Погба, Матіч, Решфорд, Фернандеш, Кавані.

«Саутгемптон»: Макарті, Ворд-Проуз, Беднарек, Стівенс, Бертран, Армстронг, Діалло, Ромеу, Волкотт, Інгс, Редмонд.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.51 по лінії Parimatch.

2 лютого, вівторок

«Манчестер Юнайтед» – «Саутгемптон»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1,51
  • 4,40
  • 6,80
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.