Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 сiчня 2021, 19:28
2906
1

Кристал Пелас - Вест Ґем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Молотобійцям» хочеться вгору так само, як «орлам» не хочеться вниз

| Оновлено 26 сiчня 2021, 19:28
2906
1
Кристал Пелас - Вест Ґем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У вівторок, 26 січня, у Лондоні на полі стадіону «Селхерст Парк» відбудеться матч 20 туру чемпіонату Англії, у якому «Кристал Пелас» прийме «Вест Ґем».

«Кристал Пелас»

Команда Роя Ходжсона у таблиці англійської Прем'єр-ліги займає 13 позицію. У 19 зіграних матчах, здобувши 6 перемог при 5 нічиїх та 8 поразках, вона набрала 23 очка. Від зони вильоту «орли» відірвалися на 11 пунктів (у «Фулґема», який очолює тріо аутсайдерів, є 12 очок), але від клубів з так званої передаутсайдерської зони - «Бернлі», «Ньюкасл», «Брайтон» - «Кристал Пелас» віддалився лише на 4-6 балів.

У дев'яти своїх останніх матчах у всіх турнірах хлопці Ходжсона здобули лише одну перемогу. 2 січня вони в домашньому поєдинку АПЛ обіграли «Шеффілд Юнайтед» (2:0). В інших поєдинках команда здобула 4 нічиї при 4 поразках. У цю серію увійшли мирні угоди у чемпіонаті Англії з «Тоттенґемом» (1:1 вдома), «Вест Ґемом» (1:1 на виїзді), «Лестером» (1:1 вдома) та «Арсеналом» (0:0 на виїзді), а також поразки від «Ліверпуля» (0:7 вдома), «Астон Вілли» (0:3 на виїзді) та «Манчестер Сіті» (0:4 на виїзді). 8 сiчня «Кристал Пелас» спіткала невдача у виїзному матчі 1/32 фіналу Кубка Англії з «Вулверґемптоном» (0:1).

На разі «орли» мають у АПЛ лише 13 результат за показниками у домашніх матчах. Вони у дев'яти іграх на «Селхерст Парк» добилися 3 перемог та 3 нічиїх при 3 поразках.

«Вест Ґем»

Підопічні Девіда Мойєса прагнуть впритул підібратися до групи лідерів чемпіонату Англії. Зараз вони займають у таблиці 7 місце. У 19 проведених зустрічах команда набрала 32 очки, добившись 9 перемог при 5 нічиїх та 5 поразках.

У «молотобійців» є актуальна п'ятиматчева переможна серія в усіх турнірах. А програвали вони востаннє 21 грудня, коли в одному з лондонських дербі поступилися «Челсі» (0:3). З того часу «Вест Ґем» поділив очки в АПЛ з «Брайтоном» (2:2 вдома) та «Саутгемптоном» (0:0 на виїзді), після чого встав на переможний курс. У чемпіонаті Англії хлопці Мойес здолали «Евертон» (1:0 на виїзді), «Бернлі» (1:0 вдома) та «Вест Бромвіч» (2:1 вдома). Успішними виявилися для команди поєдинки у 1/32 фіналу Кубка Англії проти «Стокпорт Каунті» (1:0 на виїзді) та «Донкастера» у 1/16-й (4:0 вдома).

За показниками поза домом у чемпіонаті Англії у «Вест Ґема» зараз 8-й результат. У дев'яти виїзних іграх команда набрала 14 очок, маючи у активі 4 перемоги при 2 нічиїх, а також 3 поразки.

Історія зустрічей

Клуби у англійській Прем'єр-лізі провели між собою 19 зустрічей. «Кристал Пелас» здобув 6 перемог, включаючи три в рідних стінах. На рахунку у «Вест Ґема» 7 виграшів, в тому числі - три виїзні. Ще 6 поєдинків завершилися внічию.

У матчі першого кола поточного чемпіонату Англії на полі Олімпійського стадіону у Лондоні команди розійшлися миром - 1:1.

Орієнтовні склади:

«Крістал Пелас»: Гуаїта, Мітчелл, Томкінс, Куяте, Ворд, Езе, Мілівоєвіч, Макартур, Таунсенд, Бентеке, Заа.

«Вест Ґем»: Фабіанскі, Цоуфал, Доусон, Огбонна, Крессвелл, Райс, Соучек, Боуен, Бенрахма, Форналз, Антоніо.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 2.44 по лінії Parimatch.

26 січня, вівторок

«Кристал Пелас» - «Вест Ґем»
Лондон. Стадіон «Селхерст Парк». Початок - о 20:00
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 1:2

 

 
  • 3.15
  • 3.25
  • 2.44
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
Наш Джокер опять в запасе
Кто будет громит стекольщиков?