Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Іспанії
| Оновлено 21 сiчня 2021, 14:55
3612
8

Рустам ХУДЖАМОВ: «Лунін не винен у першому голі, у другому - 50 на 50»

Відомий український воротар вважає, що Андрію не вистачило ігрової практики

| Оновлено 21 сiчня 2021, 14:55
3612
8
Рустам ХУДЖАМОВ: «Лунін не винен у першому голі, у другому - 50 на 50»
ФК Реал Мадрид. Андрій Лунін

Колишній голкіпер «Шахтаря» і збірної України Рустам Худжамов оцінив дії Андрія Луніна під час пропущених м'ячів у дебютному матчі за мадридський «Реал».

«У першому пропущеному голі ніякої провини Андрія немає. Тому що на ближній стійці було досить багато футболістів, які не давали йому можливості вийти на м'яч. На перехоплення він теж зіграти не міг, тому що він, як воротар, повинен був перекривати ближній кут. Він зміщувався по траєкторії м'яча. Тут помилка захисників, які дали виграти м'яч на ближній стійці і відпустили на дальній. Андрій зміщувався на подачу, а на простріл не було шансів зреагувати. Я так розумію, він погано бачив момент, коли гравець «Алькояно» виграв м'яч. Тому ніякої його провини в цьому голі не бачу. 

У другому пропущеному - 50 на 50 вина Андрія. Хочу нагадати, як давно він не грав, це відчувалося у його грі на виходах. Він добирався до м'яча, може, не так чітко грав. Андрій вирішив піти на перехоплення м'яча, але атакуючий гравець виявився швидшим. Робив він все правильно - грав на випередження, йшов на м'яч, але трохи не розрахував. Тут 50 на 50, дуже важка ситуація, тому що простріл був з лінії штрафного майданчика. Не сказав би, що це 100% його вина. Можливо, міг зіграти трохи швидше», – сказав Худжамов.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitalii_13UA
Без нормальной игровой практики, без нормальных защитник - трудно быть хорошим вратарем. Этот Реал в целом полное дно за последние годы. Если вообще так смотреть, ЛаЛига стала дном после пандемии. Зато теперь Барса, Реал и Атлетико выглядят одинаково.
viktor viktor
Привозов нет, но и супер перспективный вратарь Реала должен такие мячи хоть иногда но тащить.
axylinam
Дебют хуже не придумаешь, если не сильно внимательно смотреть,то ощущение,что Лунин не выручил в двух пропущенных мячах,по этому матчу видно,что его не зря держали на лавке,теперь наверняка отдадут в аренду очередную
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
slafko
Худжамов просто сохранил вратарскую этику и поддержал Лунина сказав, что второй гол 50 на 50. Второй гол, увы, вратарский. Будем надеяться, что игровая практика у Андрея все таки появится пускай и в аренде.
umnuy2
Выглядит довольно печально всё.
kvlad200760
Ну які 50 на 50??? Ближній кут це воротарський кут,він за нього відовідає! Це перший момент.Момент другий,воротар має читати ситуації такі як ця.Він би тоді побачив би що дальному куту нічого не загрожує,там гравців суперника немає.Тому варто було би риділити увагу ближньому куту і гравцям які були б потенційною загрозою воротам.