Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 сiчня 2021, 18:46
1756
0

Вест Хем – Вест Бромвіч. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Мойєс зумів встановити свої порядки, але до «Європи» ще потрібно дістатися

| Оновлено 19 сiчня 2021, 18:46
1756
0
Вест Хем – Вест Бромвіч. Прогноз на матч чемпіонату Англії
whufc.com

Підопічні Девіда Мойєса в новому році набрали досить жвавий хід, завдяки чому вже впевнено дивляться в бік потенційної зони єврокубків. Єдине, що може викликати сум у українського вболівальника в цьому контексті – Андрій Ярмоленко продовжує залишатися лише підміною для молодого Джаррода Боуена, виступаючи в якості заміни новачкові, який припав до очей головному тренеру. Матч 18-го туру Англійської Прем'єр-ліги «молотобійці» проводитимуть проти досить неоднозначного «Вест Бромвіча», від якого останнім часом можна очікувати будь-яких підступностей.

«Вест Хем»

«Залізні» дійсно виглядають гарно в останніх матчах. Не кожна команда ліги зараз здатна обіграти в гостях «Евертон» (1:0), після чого зломити опір одного з найбільш неприємних колективів – «Бернлі» (1:0). При цьому, варто врахувати, що у лондонського клубу в майбутньому турі буде один з найбільш «простих» опонентів, на відміну від команд, що оточують колектив Мойєса в турнірній таблиці. У разі успіху, «Вест Хем» може підібратися впритул до лідируючої групи, що стане логічним результатом їхнього впевненого виступу в січні 2021 року.

«Вест Бромвіч»

Протистояти «залізним» буде аутсайдер поточного розіграшу АПЛ. Однак, якщо комусь може здатися цей фактор визначальним для можливого успіху домашньої команди, то варто звернутися за порадою до «Вулверхемптона», у недавньому матчі проти якого «мішки» зуміли здобути свою другу перемогу в національній першості в цьому сезоні (3:2).

Положення команди Сема Еллардайса виглядає тяжким, але далеко не безнадійним. Як і у «Вест Хема», прямі конкуренти «Вест Бромвіча» гратимуть у цьому турі з досить сильними суперниками, тому будь-яке набране гостями очко буде на вагу золота. Ситуацію ще цілком можна врятувати, але варто врахувати, що невдалі періоди виступів у найближчих конкурентів можуть і підійти до кінця.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Вест Хема», і завершилася перемогою «дроздів» з рахунком 1:0.

У своїх останніх чотирьох поєдинках «Вест Хем» не пропускає голів, що свідчить про успішність роботи Мойєса над грою в обороні команди з Лондона. Із іншого боку, результативність «молотобійців» не викликає захоплення, однак позитивний баланс успішних поєдинків дозволяє закрити очі на малу кількість забитих м'ячів.

Перемога над «Вулверхемптоном» стала довгоочікуваним результатом для «Вест Бромвіча», однак проблеми з захистом у команди Еллардайса нікуди не зникли. В останній раз «мішки» не пропускали голів ще наприкінці листопада 2020 року, коли здобули свою першу перемогу в новому сезоні – над «Шеффілд Юнайтед» (1:0).

Орієнтовні склади

«Вест Хем»: Рендолф – Крессвелл, Огбонна, Доусон, Цоуфал – Соучек, Райс – Форналс, Бенрама, Боуен – Антоніо.

«Вест Бромвіч»: Баттон – Гіббс, Бартлі, Аджаї, О'Ши – Сойерс, Лівермор – Гросицький, Матеус Перейра, Снодграсс – Робінсон.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що «Вест Хем» зуміє впоратися із завданням просування за турнірними сходами, замахнувшись при цьому на продовження невдалої серії з великою кількістю пропущених голів для суперників. За таких умов, ставка «Вест Хем. Фора (-1.0)» за 2,04 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

19 січня, вівторок

Вест Хем – Вест Бромвіч
Лондон. «Олімпійський стадіон». 20:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1,60
  • 4,10
  • 5,99
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 151
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ
Футбол | 26 квітня 2024, 06:09 1
ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ

«Гірники» без проблем розібралися із суперником

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.