Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 18 сiчня 2021, 21:10
3109
4

Марта КОСТЮК: «Не можу гарантувати, що зіграю на Australian Open»

Українська тенісистка - про свій карантин в Австралії

| Оновлено 18 сiчня 2021, 21:10
3109
4
Марта КОСТЮК: «Не можу гарантувати, що зіграю на Australian Open»
Jimmie48 Photography. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк розповіла про те, як проводить карантин напередодні Australian Open:

«Вдень у мене трапляються напади паніки. Було таке, що я просто сиділа посеред кімнати і практично починала плакати, тому що мені хотілося вийти на свіже повітря. Але здебільшого все нормально, цілий день я намагаюся зайняти себе тренуваннями. Моя мама, вона ж і мій тренер, живе в сусідній кімнаті. Між нашими номерами немає дверей, я знаю, що у інших гравців є суміжні номери. Так що я навіть не бачу її. По телефону ми не змогли жодного разу поговорити, тому що з'єднання розривається. Тому ми пишемо один одному повідомлення. Я знаю, що вона займається танцями, щогодини робить якісь вправи.

Зараз я намагаюся добре висипатися, поспати довше, ніж завжди. Мені в кімнату принесли велотренажер, хоча я б хотіла бігову доріжку. На велосипеді у мене навіть спітніти не виходить. Ще я намагаюся не їсти шкідливі продукти. Замовляю по доставці фрукти, у мене є повний набір. У вільний час просто відпочиваю, читаю, що пишуть, дивлюся серіали...

Чи потрапить в основу Australian Open Леся Цуренко як «лакі-лузер»? Думаю, у неї є великі шанси. Я не знаю, чи всі гравці зможуть стартувати в основі. Навіть я не можу зараз гарантувати, що точно зіграю на Шоломі. Подивимося, як я буду себе почувати, коли вийду з карантину. Можливо, я отримаю травму, коли буду готуватися до виступу. Поживемо-побачимо».

Джерело YouTube
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
Марточко, які травми?! Не треба ніяких травм! Бери себе в руки - тренуйся, читай, відпочивай. Відволікайся від негативних думок. Все буде добре, от побачиш! Тобі, звісно, не позаздриш. Але ми всі з тобою, морально всі підтримуємо тебе! Протримайся і зіграй - зроби це для нас! Ти можеш! Віримо в тебе!!
SandroKing
Марте это полезно, будет время подумать над ничтожностью жизни. Да и осталость 10 дней. Еще турнир WTA 500 успеет сыграть перед АО.
Александр Науменко
Головне не підчепити "корону", все інше, дрібниці.
vizuals
Може скинимося Мартін на тест?