Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Іспанії
| Оновлено 19 сiчня 2021, 16:46
2422
1

Барселона - Атлетік. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Іспанії

«Барселона» і «Атлетік» Більбао розіграють титул

| Оновлено 19 сiчня 2021, 16:46
2422
1
Барселона - Атлетік. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Іспанії
twitter.com/FCBarcelona

Суперкубок Іспанії тепер проходить в розширеному форматі з півфіналами і фіналами. Не найкраща ідея для нинішнього, максимально стислого і насиченого сезону, але як є, так є.

У вирішальному поєдинку весь футбольний світ розраховував побачити Ель Класіко, однак плани зірвав «Атлетік» з Більбао: баски в своєму півфіналі сенсаційно в основний час обіграли «Реал» з рахунком 2:1. Перемогу «Атлетіку» приніс дубль Рауля Гарсії в першому таймі, після якого команда Зінедіна Зідана так і не змогла відігратися.

Хоча, варто відзначити, що і сама «Барселона» була близька до вильоту. Каталонці, які останнім часом почали подавати ознаки виходу з кризи, в своєму півфіналі лише в серії пенальті обіграли інший баскський клуб - «Реал Сосьєдад» з Сан-Себастьяна. Очікуючи в фіналі на Ель Класіко, футбольні вболівальники з усього світу ледь не отримали замість нього баскське протистояння.

Для «Барселони» нинішній сезон виходить дуже складним, і завоювання трофея могло б значно знизити градус тиску на команду взагалі і на головного тренера Рональда Кумана зокрема. Хоча у «Атлетіка» мотивації на фінал буде точно не менше - у команди Марселіно Тораля можливості поборотися за трофей в принципі виникають не так часто, щоб ставитися до цього як до буденності.

Обидві команди підходять до матчу не в оптимальних складах. У «Барселони» через травми точно не зіграють Філіппе Коутіньо, Жерар Піке, Серхі Роберто і Ансу Фаті. Також під питанням участь в матчі лідера каталонців Ліонеля Мессі, який півфінал проти «Реал Сосьєдаду» пропускав через м'язове ушкодження. У «Атлетіка» травмовані Унаї Сімон, Юрій Бершиш і Перу Ноласкоаін.

Букмекери фаворитом майбутнього матчу, звичайно ж, вважають «Барселону». Коефіцієнт на перемогу каталонців - 1,69, на «Атлетик» - 5,55. Імовірність нічиєї в основний час - 4,08.

17 січня, неділя

«Барселона» — «Атлетік» Більбао
Севілья. Стадіон «Естадіо ла Картуха». 22:00
ТБ-трансляція на MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1,688
  • 4,08
  • 5,55
Сделать ставку
 
  • 1,69
  • 4
  • 5,2
Сделать ставку
 
  • 1,66
  • 4,1
  • 5,3
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Только Барселона! Только победа! Месси! Веди Барселону к победе!