Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 сiчня 2021, 11:58
1615
0

Фулхем – Челсі. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Чи продовжать своє падіння «пенсіонери»?

| Оновлено 17 сiчня 2021, 11:58
1615
0
Фулхем – Челсі. Прогноз на матч чемпіонату Англії
chelseafc.com

Лондонський «Челсі» у поточний відтинок сезону знаходиться в поганих кондиціях. Із цієї причини, у матчі 19-го туру Англійської Прем'єр-ліги «пенсіонери» покладатимуть надії на вдалий підсумок однієї з варіацій столичного дербі задля поліпшення свого становища в турнірній таблиці.

«Фулхем»

Суперником підопічних Френка Лампарда стане найстаріший клуб Лондона, на рахунку якого в останніх матчах національної першості присутня унікальна серія з п'яти поспіль нічийних результатів. «Коттеджери» посеред тижня зуміли провести відкладений поєдинок проти «Тоттенхема» (1:1), тому будуть в рідних стінах протистояти «Челсі» в не найбільш оптимальних фізичних кондиціях.

У команди Скотта Паркера є невелика перевага над переслідувачами в турнірній таблиці, проте невдалий старт сезону загнав «Фулхем» глибоко до підвалу поточного розіграшу, звідки реальної можливості вибратися у команди ще не виникало. Оптимістичний настрій фанатів «дачників» на майбутній поєдинок зрозуміти можна. Під час нічийних поєдинків, їхній команді вдалося створити серйозні проблеми випереджаючим командам, тому кризовий опонент наврядчи зможе чимось здивувати господарів.

«Челсі»

Тренерська лава під Лампардом розгойдується з великою амплітудою вже не перший тиждень, а результати останніх матчів «пенсіонерів» лише продовжують тиснути на й без того кволі позиції англійського фахівця і його команди. Ще донедавна про «синіх» говорили, як про одного з серйозних гравців у чемпіонській гонці, але зараз ситуація змінилася не у кращій для «Челсі» бік. 18-й тур ризикує стати тим моментом, коли лондонський клуб покине верхню половину турнірної таблиці, що цілком може переповнити чашу терпіння керівництва клубу.

У попередньому сезоні «Фулхем» не зміг нав'язати боротьбу суперникові за дербі столиці Англії, що стало продовженням серії зразка початку 2010-х. Однак у цьому футбольному році обставини склалися таким чином, що колективу Лампарда ні в якому разі не можна буде продемонструвати недооцінку опонентів. «Челсі» потребує дорогоцінних балів, а останні результати виступів команди необхідно перекривати виключно переможними поєдинками вже найближчим часом.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Фулхема», і завершилася перемогою «Челсі» з рахунком 2:1.

Під час своєї видатної нічийної серії в останніх поєдинках, «дачники» сильно здали в плані результативності, що особливо помітно в матчах проти команд із лідируючої групи. Так, матчі проти «Ліверпуля», «Саутгемптона» і «Евертона» завершувалися для підопічних Паркера без забитих голів.

«Челсі» не може перемогти вже в трьох гостьових поєдинках поспіль, при цьому не зумівши відзначитись хоча б одним голом лише в одному з п'яти останніх випадків.

Орієнтовні склади

«Фулхем»: Ареола – Адарабіойо, Андерсен, Айна – Робінсон, Замбо-Ангісса, Х. Рід, Б. Рід, Тете – Кавалейру, Онома.

«Челсі»: Менді – Чілвелл, Сілва, Зума, Аспілікуета – Маунт, Жоржиньо, Ковачич – Пулішич, Вернер, Зійех.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку команди покажуть запеклу боротьбу за максимальну кількість очок, яка завершиться черговими набраними балами для «Челсі» з невеликою кількістю забитих м'ячів. У таких умовах, ставка «Результат матчу / Тотал матчу 3.5: Челсі не програє / мен. 3,5» за 1,67 від Parimatch виглядає гідною пропозицією.

16 січня, субота

Фулхэм – Челсі
Лондон. «Крейвен Коттедж». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 6.40
  • 4.00
  • 1.58
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Челсі продовжив контракт із Мудриком на один сезон – джерело
Футбол | 15 квітня 2024, 16:35 3
Челсі продовжив контракт із Мудриком на один сезон – джерело

Щоправда, ця інформація не надто стикується з тим, що повідомлялося раніше

Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро-1 втратив шанс наблизитися до Кривбасу
Футбол | 16 квітня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро-1 втратив шанс наблизитися до Кривбасу

До топ-3 входять: донецький Шахтар, київське Динамо та криворізький Кривбас

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.