Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 12 сiчня 2021, 21:06
718
0

Фіорентина - Інтер: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч Кубка Італії

| Оновлено 12 сiчня 2021, 21:06
718
0
Фіорентина - Інтер: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
twitter.com/Inter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1/8 фіналу Кубка Італії «Фіорентина» – «Інтер».

«Інтер» зобов'язаний вигравати Серію А і Кубок Італії після того, як команда вилетіла з єврокубків. У чемпіонаті Італії «нерадзуррі» два рази поспіль втратили очки в матчах з «Сампдорією» (1:2) і «Ромою» (2:2), хоча перед цим у них була серія з десяти перемог. У «фіалок» хороший досвідчений тренер Чезаре Пранделлі, у «Інтера» Антоніо Конте, який теж уже набрався досвіду.

«Інтер» зобов'язаний перемагати у Флоренції, але 17-го січня у міланської команди гра Серії А з «Ювентусом», в якій зустрінуться два прямих конкуренти в боротьбі за Скудетто. І який матч для «Інтера» важливіше? Напевно, з «Ювентусом». Але! Хочеться виграти і там, і там.

Найімовірніше з «Фіорентиною» за «Інтер» зіграють ті хлопці, які мають менше ігрової практики, але які високого рівня. Це і Алексіс Санчес, і Крістіан Еріксен, і інші. У «Інтера» два склади! Без сумніву, буде грати велика група основи, тому що перед матчем з «Ювентусом» буде пауза в три дні. Дубль Конте не виставить! Однозначно «Інтер» їде перемагати! У Конте такий характер, він як тигр, може перекусити будь-кого, він клітку перегризти готовий! Він хоче лідирувати в чемпіонаті Італії, тому дуже незадоволений, що в двох іграх команда заробила лише одне очко.

І ось суперник «Інтера» - «Фіорентина», яка є цікавою, хорошою командою. Так, команда з Флоренції йде на скромному 12-му місці в Серії А. У «Фіорентини» досвідчений тренер, який наповнив команду досвідченими гравцями, які повинні бути лідерами. Це Франк Рібері, який у свої 37 років грає здорово. Борха Валеро у свої 35 років веде гру команди. Хосе Кальєхон у свої 33 роки залишається класним гравцем. Є ще 31-річний Джакомо Бонавентура, 28-річний Крістіано Бірагі. Ці досвідчені гравці допомагають молодим футболістам «Фіорентини». «Фіалки» і «Ювентус» обіграли (3:0). У «Фіорентини» хороша швидкість. «Інтер» буде пресингувати і намагатися зіграти досить жорстко. Думаю, по тайму лідери групи атаки «Інтера» зіграють. Мені здається, хтось із них заб'є у Флоренції і «Інтер» пройде в чвертьфінал, але не знаю в основний або не в основний час. Гра буде дуже цікавою і я раджу читачам її подивитися! Подивіться цей матч, будь ласка. Ви не пошкодуєте, отримаєте задоволення! Я вам обіцяю», - сказав Грозний.

Матч «Фіорентина» - «Інтер» відбудеться 13-го січня. Початок зустрічі о 16:00.

 

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну
Футбол | 18 березня 2024, 15:43 8
За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну

Еміль Мустафаєв може вперше зіграти за національну команду Азербайджану

Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа
Бокс | 18 березня 2024, 11:18 0
Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа

Франсіс упевнений, що міг би провести бій набагато краще

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.