Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
1767
1

РБ Лейпциг – Боруссія Дортмунд. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 15-го туру Бундесліги

РБ Лейпциг – Боруссія Дортмунд. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Twitter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 15-го туру Бундесліги Німеччини «РБ Лейпциг» – «Боруссія» Дортмунд.

«Найцікавіший матч. Рекомендую читачам уважно почитати мій аналіз та зрозуміти, чому цей матч потрібно подивитися. «Лейпциг» відстає від лідируючої «Баварії» всього на 2 очка. «Бики» найменше пропускають в Бундеслізі, їм забили всього 9 м'ячів. Забив «Лейпциг» 25 голів. У свою чергу, «Боруссія» пропустила 18 м'ячів і забила 28.

Чому цей матч потрібно подивитися? У «Боруссії» відбулася зміна головного тренера. Замість досвідченого Люсьєна Фавра прийшов молодий Едін Терзич. Хоча, я вважаю, що Фавр добре працював з дортмундцями, але після домашньої поразки від «Штутгарта» (1:5), швидше за все, керівництво «Боруссії» на емоційній основі вирішило змінити швейцарського фахівця. Вони поставили молодого недосвідченого Терзича і, напевно, вони шукають якогось іншого тренера. Повернення Тухеля? Все може бути! Про Терзича до цього призначення я взагалі нічого не знав. Найближчі п'ять матчів в січні будуть для нього вирішальними. Після «Лейпцига» дортмундцям належить зіграти з «Майнцем», «Байєром», «Боруссією» Мьонхенгладбах, «Аугсбургом». За результатами цих п'яти матчів буде прийнято рішення по Терзичу.

Матч цікавий ще тим, що амбітний Нагельсманн бореться з «Лейпцигом» за чемпіонство. В обох командах практично всі збірники. У «Боруссії» це Бюркі, Аканджі, Вітсель, Меньє, Азар, Ройс, Хуммельс, Холланд і так далі. Холанд вважається найталановитішим бомбардиром в світі. А ще є Санчо, Рейна і Геррейру! Також Піщек, Джан грають за «Боруссію»! Те ж саме можу сказати про «Лейпциг». Вони посилилися угорцем Собослаі – молодою зіркою! У них до речі хороший угорський вектор: воротар Гулачі, захисник Орбан і тепер ось Собослаі. А також виділю в «Лейпцигу» Упамекано, Хальстенберга, Адамса, Кампля, Забітцера, Анхеліньо, Дані Ольмо, Форсберга, Хайдару, Конате, Клюйверта, Серлота.

РБ Лейпциг – Боруссія Д. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

В обох командах грають практично одні збірники. Те, що «Лейпциг» та «Боруссія» заб'ють, у мене немає сумнівів. Хоча команди в різний футбол грають. Нагельсманн – прихильник гри в три центральні захисники з хорошим пресингом і доброю вертикальною гостротою. Команда Нагельсманна здорово зі стандартів вичавлює. «Боруссія» Дортмунд і далі сповідує той стиль, який був і за Клоппа. Це якісна доставка м'яча в ударні зони, де знаходиться Холанд!

Нагельсманн в свої 33 роки має вже хороший досвід. Молодий тренер «Боруссії» ще багато чого не знає. Йому важко, але емоцій у нього буде більше, ніж у Нагельсманна. «Лейпциг» з семи домашніх матчів шість виграв і одну звів до нічиєї. Вони 16 забили і 3 пропустили. Проти них складно грати. А у «Боруссії» відбулася зміна тренера, навколо команди поширюються різні чутки. Для дортмундців це виклик. Але я більше схиляюся до того, що «Лейпциг» виграє, але точно обидві команди заб'ють. У команд потенціал настільки високий, що в цьому навіть не сумніваюся».

Матч «РБ Лейпциг» – «Боруссія» Дортмунд відбудеться 9 січня. Початок зустрічі – о 19:30.



В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил