Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 09 сiчня 2021, 18:06
3373
0

РБ Лейпциг - Боруссія Д. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Центральна гра туру

| Оновлено 09 сiчня 2021, 18:06
3373
0
РБ Лейпциг - Боруссія Д. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
twitter.com/dierotenbullen

У суботу, 9-го січня, в Лейпцігу на стадіоні «Ред Булл-Арена» в рамках матчу 15-го туру чемпіонату Німеччини місцевий «РБ Лейпциг» прийме «Боруссію» з Дортмунда.

Поєдинок команд, які претендують на найвищі місця, це завжди цікаво. Суперники намагаються нав'язати боротьбу «Баварії» в чемпіонській гонці, тому обом колективам потрібна перемога. Обидві команди проповідують атакуючу гру, тому має бути цікаво і результативно.

«РБ Лейпциг»

«Ред Булл» в цьому сезоні виступає більш, ніж вдало. «Бики» займають друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідируючої «Баварії» лише на два очки, а також пробилися в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, вибивши з турніру «Манчестер Юнайтед».

Підопічні Юліана Нагельсманна зараз мають дев'ятиматчеву серію без поразок. Останній раз команда з Лейпцига програвала ще 24 листопада в матчі Ліги чемпіонів проти «ПСЖ», а в чемпіонаті країни і зовсім це було лише 31 жовтня в поєдинку з «Боруссією» з Менхенгладбаха.

«РБ Лейпциг» почав 2021 рік з гостьової перемоги над «Штутгартом». Перемогу «бикам» приніс точний удар Дані Ольмо. До цього була перемога в кубковому матчі з «Аугсбургом», а раніше нічия з «Кельном» та перемоги над «Хоффенхаймом» і «Вердером».

«Ред Булл» підходить до цієї гри з кадровими проблемами. Юліан Нагельсманн не зможе розраховувати в матчі на Джастіна Клюйверта, Ібраїма Конате, Конрада Лаймера, Норді Мукієле, Крістофера Нкунку, Фабріса Хартманна і Домініка Собослаі. Відчутні втрати, скажімо прямо.

 «Боруссія» Дортмунд

Дортмунд також продовжує боротьбу на три фронти - чемпіонат Німеччини, Кубок країни і Ліга чемпіонів. Незважаючи на це, команда змінила головного тренера. Зі своєї посади був звільнений Люсьєн Фавр. «Боруссію» продовжує лихоманити, команда виступає вкрай нестабільно, тому і займає в турнірній таблиці лише четверте місце. До того ж, відставання від «Баварії» становить вже вісім очок.

Групу Ліги чемпіонів, в якій також були «Лаціо», «Брюгге» і «Зеніт», Дортмунд пройшов упевнено і посів перше місце. Тепер на команду Едіна Терзича очікує зустріч з «Севільєю» в 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу. Але до цього ще далеко і поки в євротурнірі перерва, чорно-жовтим потрібно кинути всі сили, щоб надолужити згаяне в Бундеслізі.

У «Боруссії» в лазареті знаходяться тільки два футболісти. Це Торган Азар і Марсель Шмельцер.

Історія зустрічей

Опоненти провели між собою в цілому тільки вісім матчів. Чотири рази виграла «Боруссія», двічі тріумфував «Лейпциг» і двічі була зафіксована нічия.

У минулому сезоні в Дортмунді суперники зіграли в результативну нічию, а в Лейпцигу перемогла «Боруссія».

Орієнтовні склади:

«РБ Лейпциг»: Гуляші, Хальстенберг, Упамекано, Орбан, Адамс, Ольмо, Кампль, Забітцер, Хайдара, Анхеліньо, Форсберг.

«Боруссія»: Бюркі, Меньє, Аканджі, Хуммельс, Геррейро, Вітцель, Ділейні, Санчо, Ройс, Рейна, Холанд.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.60 по лінії Parimatch.

9 січня, субота

«РБ Лейпциг» – «Боруссія» Дортмунд
Лейпциг. Стадіон «Ред Булл-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2,35
  • 3,60
  • 3,00
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.