Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 10 сiчня 2021, 15:05
3127
2

Рома - Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок за шість очок

| Оновлено 10 сiчня 2021, 15:05
3127
2
Рома - Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
archyde.com

У неділю, 10-го січня, в Римі на стадіоні «Олімпіко» в рамках матчу 17-го туру чемпіонату Італії «Рома» прийме міланський «Інтер».

Центральна зустріч туру, поєдинок двох іменитих команд, які борються в поточному сезоні за чемпіонство. Перед цим туром «Інтер» йде другим і випереджає третю «Рому» на три очки, тому цю гру, як кажуть в таких випадках, можна сміливо називати матчем за шість очок.

«Рома»

Столична команда останнім часом набрала відмінну форму. Римляни виграли три останні гри і підходять до цього протистояння в чудовому настрої. Правда, до цього була розгромна поразка від «Аталанти», але про неї вже всі встигли забути. У поточному сезоні «Рома» не тільки здобуває результат, а й показує якісну гру. «Вовки» по праву знаходяться в зоні Ліги чемпіонів і продовжують боротьбу навіть за Скудетто.

Крім чемпіонату країни «Рома» також успішно подолала груповий етап Ліги Європи. Римляни зайняли перше місце в квартеті з «Янг Бойз», «Клужем» і софійським ЦСКА. Суперники, звичайно, не найсерйозніші, але все ж. Тепер на стадії плей-оф підопічні Пауло Фонсеки битимуться з кривдниками «Зорі» - португальською «Брагою».

У цьому сезоні приголомшливу форму набрав колишній гравець донецьких «Металурга» і «Шахтаря» Генріх Мхітарян. Він уже зробив сім результативних передач, що є кращим результатом в лізі. Крім цього, в його активі вісім забитих м'ячів.

Що стосується кадрової ситуації в команді з Риму, то в цій грі точно не допоможуть «вовкам» Нікола Дзаньоло, Рікардо Калафьорі, Антоніо Міранте, Педро, Леонардо Спінаццола і Федеріко Фасіо.

«Інтер»

«Чорно-сині» підходять до гри після поразки від «Сампдорії». Команда Антоніо Конте оступилася в матчі минулого туру і не змогла скористатися осічкою «Мілана». До цього в активі «Інтера» було вісім поспіль перемог у Серії А. Команда з Мілана по праву вважається одним з головних (поряд з «Ювентусом») претендентів на чемпіонство. У неї є для цього все - хороший склад, відмінний тренер, поставлена ​​гра і сприятливий графік.

Графік таким став після вильоту з єврокубків. «Нерадзуррі» посіли останнє місце в групі Ліги чемпіонів з «Реалом», «Боруссією» з Менхенгладбаха і «Шахтарем». Цей провал Конте і компанія можуть відшкодувати тільки перемогою в чемпіонаті країни. Поки все йде у «інтеристів» добре, а одне очко відставання від «Мілана» цілком можна відіграти.

Історія зустрічей

Вже 208 раз команди зустрічалися між собою. 89 поєдинків завершилися перемогами «Інтера», 61 вікторія на рахунку «Роми» і 58 разів була зафіксована нічия.

У минулому сезоні опоненти двічі зіграли внічию, що ще раз підтверджує, що поєдинок повинен вийти наполегливим і непоступливим.

Орієнтовні склади:

«Рома»: Лопес, Манчіні, Смоллінг, Кумбулья, Карсдорп, Крістанте, Мхітарян, Перес, Пеллегріні, Майорал, Джеко.

«Інтер»: Ханданович, Бастоні, Шкрініар, Де Врей, Коларов, Брозович, Перішич, Відаль, Еріксен, Лукаку, Мартінес.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.55 по лінії Parimatch.

10 січня, неділя

«Рома» – «Інтер»
Рим. Стадіон «Олімпіко». 13:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
РОМА – ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2,95
  • 3,55
  • 2,41
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 27
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Джерело: друг Мілевського намагався підкупити не лише 2 гравців Миная
Футбол | 23 квітня 2024, 16:36 1
Джерело: друг Мілевського намагався підкупити не лише 2 гравців Миная

Але футболісти закарпатської команди відмовили в «співпраці» Сергію Третьяку

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Panama2830
на мій погляд ключовим моментом буде те, хто забє перший мяч... Забитий гол додасть команді більшої "розкутості", впевненості і очікування дій протилежної сторони. А вже там, або можлива позиція контратак, від команди, що забила, або ж подвоєння результату... Як на мене, команда Конте сильніша індивідуально виконавцями, і тактично Конте теж кращий з Фонсеку. Думаю можна ставити на перемогу Інтера..., але щоб себе перестрахувати і більш спокійно відчувати 90 хв., поставити на перемогу Інтера з форою (0).
tima fialko
Вболіваю за Фонсеку,але ключові матчі його Рома програє.Тим більше,Інтер буде злий.Нічия буде рівнозначна перемозі для вчорашнього тренера Шахтаря.