Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Теніс в Україні
| Оновлено 08 сiчня 2021, 22:06
3605
4

«Довіряємо Ястремській». ФТУ допоможе Даяні в допінговій справі

Даяну звинувачують у вживання допінгу

| Оновлено 08 сiчня 2021, 22:06
3605
4
«Довіряємо Ястремській». ФТУ допоможе Даяні в допінговій справі
Jimmie48 Photography

Федерація тенісу України публічно підтримала тенісистку Даяну Ястремську, яку звинувачують у вживання допінгу. Фахівці ФТУ працюють над тим, щоб допомогти спортсменці виправдати себе.

«Як грім серед ясного неба пролунала оприлюднена інформація щодо позитивного тесту Даяни Ястремської на заборонені препарати. Федерація тенісу України повністю довіряє нашій тенісистці та впевнена в тому, що вона не порушувала жодних заборон і не вживала препарати, що входять до списку заборонених WADA (Всесвітнє антидопінгове агентство). Так само ми сподіваємося, що розслідування цього прикрого інциденту доведе повну невинуватість нашої спортсменки».

«Команда висококваліфікованих фахівців вже працює над цією проблемою кілька тижнів. Усім хто детально зануриться у обставини справи, стане очевидно, що цей препарат не може прийматися для покращення спортивних результатів жінками. Наразі, більшого ми повідомити не маємо права», - повідомляє ФТУ.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
ні зрозуміло,чому не подала протест в установлені регламєнтом терміни...
vizuals
"Местеролон положительно влияет на сперматогенез и активность сперматозоидов при олиго-, астено- и тератоспермии. ...способствуют устранению симптомов андрогенной недостаточности, сопровождающих процесс старения, таких как снижение работоспособности, быстрая утомляемость...Через несколько часов после приема концентрация действующего вещества в плазме крови достигает уровня, близкого к концентрации природного тестостерона."
Як видно, ця дурь дуже швидко виводиться, значить легко буде встановити, з якою їжою воно потрапило. Якщо звісно з їжою)))
Олег Мандрівник
Могут уменьшить срок. Скажем не 2 года, а 3-4 месяца. Прецеденты уже были