Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 30 грудня 2020, 12:43
4635
10

Барселона не змогла вдома обіграти Ейбар

Каталонці без Мессі провели найгірший тайм у сезоні

| Оновлено 30 грудня 2020, 12:43
4635
10
Барселона не змогла вдома обіграти Ейбар

За відсутності ряду лідерів (в першу чергу, звичайно, мова йде про Лео Мессі) «Барселона» не змогла обіграти на «Камп Ноу» одного з аутсайдерів Ла Ліги, «Ейбар». При цьому каталонці провели найгірший перший тайм у сезоні, причому не тільки в чемпіонаті країни, а у всіх турнірах.

Тільки 4 удари в бік воріт суперника (з них лише один в площину) - так «беззубо» команда ще не виступала в рідних стінах. І це при тому, що вже на 5-й хвилині господарі заробили пенальті. Однак Брайтвайт з «точки» пробив повз ворота. А потім став головним антигероєм першої половини зустрічі: він замкнув простріл Фірпо, але відеоповтор підтвердив, що зробив це Мартін з офсайду.

На другий тайм Рональд Куман випустив Дембеле, і той дуже активно увійшов у гру. На жаль, Усман не реалізував вихід сам на сам, і буквально в наступній атаці Кіке показав, як слід реалізовувати свої шанси. Ветеран не став зближуватися з голкіпером, а пробив від лінії штрафного - 0:1!

Однак Дембеле довів, що не дарма вийшов на поле. Незабаром йому вдалося зрівняти рахунок ударом у протихід голкіперу після флангової подачі - 1:1. Втім, більшого каталонці добитися не змогли, як не старалися. З 25-ма очками команда залишається на 6-му рядку, а в неділю їде в гості до «Уески». «Ейбар» набрав 16 балів і стрибнув на 14-е місце в турнірній таблиці. 3 січня команда приймає «Гранаду».

Іспанська Ла Ліга. 16-й тур.

«Барселона» - «Ейбар» - 1:1

 Усман Дембеле (67) - Кіке (58).

 Серхіо Альварес (75), Ресіо (83).

На 8-й хвилині Мартін Брайтвайт не реалізував пенальті (мимо).

«Барселона»: Марк-Андре тер Штеген - Клеман Лангле (Серхіо Бускетс, 82), Серджіно десть (Усман Дембеле, 46), Хуніор Фірпо, Оскар Гарсія, Рональд Араухо - Миралем П'янич (Філіпе Коутіньйо, 66), Френкі де Йонг - Мартін Брайтвайт, Антуан Грізманн (Франсишку Трінкал, 66), Педрі (Рікі Пуч, 89).

«Ейбар»: Марко Дмитрович - Естебан Бургос (Паулу Олівейра, 73), Рафа Соареш, Педро Бігас - Алехандро Посо, Серхіо Альварес, Папі Діоп (Серхіо Кубері, 90 + 3), Інуї Такасі, Еду Еспозіто, Даміан Кондзьор (Ресио, 81) - Кіке (Йосінорі Муто, 73).

Стадіон «Камп Ноу» (Барселона, Іспанія).

Арбітр: Хав'єр Альберола Рохас (Іспанія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Cruijff
Так а чого ж Грізманн не порішав, Мессі не було на полі.
Йому ж Лео заважає показати свій клас
Тарас Пипко
У Барсы сейчас не коллектив, а "шо попало". Причем это "шо попало" попало к Месси и, я думаю, он "немного в недоумении". Сравните состав Барсы несколько лет назад и сегодняшний. С кем Месси играть... с двумя-тремя, максимум с пятеркой игроков сейчас или вся команда, включая запасных, в недалеком прошлом?
А помимо игроков есть еще масса народу влияющего на клуб. Начиная с президента (кого и когда интересовало кто президент Барсы если команда отлично играет на любом уровне? - никого!) и главного тренера (ну не может Барселона играть хорошо с прагматичным, стабильным и заслуженным тренером; нужен им слегка безумный фантазер умеющий заразить своей бесшабашностью).
Месси может сам вытянуть команду несмотря на общепринятое мнение что "один в поле не воин". Ведь быть может быть так что тот который "один и не воин" не потому что его обязательно должны задавить массой, а потому что ему это на фиг не надо хотя он и сильнее стократ? нет мотивации у него? неинтересно ему с баранами воевать на этом поле - он воин а не мясник!?
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
hater of haters
Всё идет к тому, что по итогам сезона они максимум попадут в зону ЛЧ, а в самой ЛЧ потолком будет 1/4. Месси не отпускаем - всё ок©
Ну и на такой позитивной ноте он покинет команду, в конце концов. Это просто квинтэссенция руководства Барсы последних лет 5-8.
Kevko
Все больше признаков того, что Месси покинет Барсу. Наверное, уедет в США