Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Олексій ПЕЧЕРОВ: «Це переломний сезон в кар'єрі Михайлюка»

Відомий у минулому баскетболіст поділився очікуваннями від гри українця в НБА

Олексій ПЕЧЕРОВ: «Це переломний сезон в кар'єрі Михайлюка»
НБА. Святослав Михайлюк

Екс-форвард «Вашингтон Візардс» і «Міннесоти Тімбервулвз Олексій Печеров в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua висловився про прийдешній сезон гравця «Детройта» Святослава Михайлюка

«Для Михайлюка дуже важливий сезон, це його останній рік за контрактом. Все буде залежати від ситуації в команді, від тренера, наскільки він йому буде довіряти. Фактично, це сезон переломний. Якщо Михайлюк проведе його добре і зможе підписати великий, тривалий контракт, то це дозволить йому закріпитися в НБА на хороших ролях. Якщо це буде поганий сезон, то знову ж таки, це вплине на контракт. А якщо він буде мало грати, то не зможе розраховувати на тривалу угоду і буде змушений підписувати однорічні контракти. Важливо грати мінімум 20-25 хвилин, як минулого року, показувати хороші відрізки, як він це робив, набирати не менше 10 очок в середньому за матч. Все це дозволить розраховувати на контракт на 4-5 років.

Звичайно ж, за Михайлюка вболіваємо і переживаємо, хотілося б, щоб для нього все склалося добре, і тренер робив на нього ставку. У минулому сезоні Святослав показав, що може допомогти команді здобувати перемоги, тому, все буде залежати від ротації, і як тренер буде бачити його в своїх схемах. Чи буде він входити до вісімки основних гравців чи ні», - сказав Печеров.

Читайте також: Святослав Михайлюк готується до нової ролі в Детройт Пістонс

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.