Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 23 грудня 2020, 11:29
1461
0

Вальядолід - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Господарям варто вірити в себе у зустрічі з нестабільними каталонцями

| Оновлено 23 грудня 2020, 11:29
1461
0
Вальядолід - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
FC Barcelona

У вівторок, 22 грудня, у Вальядоліді на стадіоні «Хосе Соррілья» відбудеться матч 15-го туру чемпіонату Іспанії, в якому «Вальядолід» прийме «Барселону».

«Вальядолід»

Команда 44-річного каталонця Серхіо Гонсалеса знаходиться у зоні вильоту. Маючи в активі 14 очок після 14 проведених матчів, вона може похвалитися лише 3 перемогами при 5 нічиїх та 6 поразках. Як наслідок, у таблиці Примери «пусела» посідає третє знизу - тобто, 18-е - місце.

Втім, незважаючи на свої загальні незадовільні показники, в останніх матчах «Вальядоліду» є що занести собі у актив. До матчу команда підходить лише з однією поразкою у шести останніх поєдинках. Після невдач у матчах з «Алавесом» (0:2 вдома) та «Вільярреалом» (0:2 на виїзді), що сталися на рубежі жовтня-листопада, пішли дві перемоги над «Атлетіко» (2:1 вдома) та «Гранадою» (3:1 на виїзді). Далі була нічия 1:1 вдома з «Леванте» та поразка від «Атлетіко» в Мадриді - 0:2. Ну, а потім відбулася перемога на рідному «Хосе Соррілья» над «Осасуною» (3:2) та гостьова нічия з «Севільєю» (1:1).

За показниками на своєму полі «Вальядолід» займає 13 позицію у Прімері. У семи поєдинках він набрав 9 очок, маючи 2 перемоги, 3 нічиї та дві поразки. У команди актуальна домашня серія з трьох матчів без поразок (2 перемоги, 1 нічия).

У майбутньому матчі партнерам не допоможуть травмовані Кіко та Янко.

«Барселона»

Підопічні Рональда Кумана розташувалися у таблиці іспанського чемпіонату якраз позаду топ-4. Маючи 21 очко після 13 зіграних зустрічей, вони відразу 8 балів програють за набраними очками «Атлетіко» та «Реалу», які лідирують. Тобто, каталонцям ще надолужувати та надолужувати раніше згаяне.

На разі у «Барселони» є активна серія з трьох матчів без поразок. 5 грудня вона на виїзді програла 1:2 «Кадису», а потім обіграла в рідних стінах 1:0 «Леванте» та 2:1 «Реал Сосьєдад», а також поділила на своєму полі очки з «Валенсією» -2:2.

Якщо за показниками на рідному «Камп Ноу» «синьо-гранатові» зараз другі у чемпіонаті, то за досягненнями на виїзді вони лише 19-і (!!!) при, нагадаємо, 20-ти клубах-учасниках Примери. Хлопці Кумана у поточному сезоні взяли в гостях одну перемогу при одній нічиїй та відразу три рази програли. При цьому перемогли вони ще у першій грі сезону поза домом («Сельта» - 3:0), після чого були биті «Хетафе» (0:1), зіграли внічию 1:1 з «Алавесом» та поступилися по черзі «Атлетіко» (0:1) з «Кадісом» (1:2).

У Вальядоліді Куман не зможе задіяти Піке, Роберто та Фаті, що знаходяться у лазареті клубу.

Історія зустрічей

Команди зустрічалися між собою в рамках чемпіонату Іспанії 44 рази. «Вальядолід» має в активі 5 перемог, «Барселона» - 32. 7 поєдинків завершилися внічию. У зіграних матчах каталонці забили 101 гол (в середньому за гру - 2,3), «біло-фіолетові» - 30 (в середньому за гру - 0,68).

У попередньому сезоні-2019/2020 «Барселона» здобула дві перемоги над «пуселою»: вдома з рахунком 5:1, на виїзді - 1:0.

Орієнтовні склади:

«Вальядолід»: Масіп, Ервіас, Фернандес, Гонсалес, Гарсія Рауль, Орельяна, Алькарас, Меса, Плано, Гвардіола Серджіо, Вайсман.

«Барселона»: тер Штеген, Дест, Араухо, Мінгеса, Альба, Педрі, Бускетс, Де Йонг, Грізманн, Мессі, Брейтуейт.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.42 по лінії Parimatch.

22 грудня, вівторок

 

«Вальядолід» - «Барселона»
Вальядолід. Стадіон «Хосе Соррілья». Початок - о 23:00
Пряма ТБ-трансляція – Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:2

 

 
  • 7.20
  • 5.20
  • 1.42
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 04:32 1
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.