Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 22 грудня 2020, 15:00
1488
0

Реал Сосьєдад – Атлетіко: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок 15-го туру Прімери

| Оновлено 22 грудня 2020, 15:00
1488
0
Реал Сосьєдад – Атлетіко: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Twitter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 15-го туру іспанської Ла Ліги «Реал Сосьєдад» - «Атлетіко» Мадрид.

«Реал Сосьєдад» дійсно здорово стартував в цьому чемпіонаті Іспанії. Їх серйозно посилив Давид Сільва. Він, на жаль, пропустив кілька ігор через травму. Але він посилив команду з Сан-Себастьяна, яка тривалий час йшла на першому місці в Ла Лізі. Але останній раз баски перемагали 22-го листопада на виїзді «Кадіс» (1:0). Після цього у сансебастьянців було шість нічий поспіль і дві поразки поспіль. У зв'язку з такими результатами «Реал Сосьєдад» скотився на третю позицію, маючи в активі 26 очок.

«Атлетіко» ж має 29 балів і лідирує в чемпіонаті Іспанії. Додамо також, що «матрацники» на три матчі менше зіграли, ніж баски. Але «Атлетіко» - лідер не по грі. Дієго Сімеоне здорово організував команду. Вона у аргентинця стала ще сильніше. Моя думка, «Барселона» зробила помилку, відпустивши в «Атлетіко» Суареса, який посилив мадридську команду. У «Атлетіко» серйозний атакуючий потенціал - Суарес, Феліш і Коста. Також інші гравці Карраско, Коке, Корреа і ціла компанія грають на атаку. Якщо «матрацники» стануть чемпіонами, я не сильно здивуюся і буду вважати, що це справедливо. У цьому сезоні Ла Ліги вони тільки один матч програли. Це було в матчі зі злим і мобілізованим, як ніколи, «Реалом», який переміг 2:0. А в Лізі чемпіонів вони поступилися тільки «Баварії» (0:4). А всіх інших мадридці проходять катком. У мене немає сумнівів, що «Атлетіко» виграє у «Реала Сосьєдад», хоч і завжди важко грати в «Сан-Себастьяні» на «Аноеті». Клас гравців у команди Сімеоне значно вище. Їхні виконавці можуть вичавити моменти з нічого. У них також налагоджені стандарти. Спробуйте проти Феліша зіграти! Також Суарес забивний! «Атлетіко» Мадрид виграє в цьому матчі», - сказав Грозний.

Матч «Реал Сосьєдад» - «Атлетіко» Мадрид відбудеться 22-го грудня. Початок зустрічі о 20:45.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.