Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1997
18

Луїш КАШТРУ: «Очікування Шахтаря - виграти УПЛ і Кубок України»

А також пройти якнайдалі в Лізі Європи

Луїш КАШТРУ: «Очікування Шахтаря - виграти УПЛ і Кубок України»
twitter.com/fcshakhtar

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру розповів про зимові збори і плани на другу частину сезону, а також привітав уболівальників з наступаючими святами.

– Луїше, які плани на найближчі тижні і як готуватиметеся до другої частини сезону?
– У нас відпустка до 13 січня, потім проведемо медичний огляд, фізично оцінимо гравців, а 17-го полетимо до Туреччини. Проведемо там два збори. На першому буде кілька товариських матчів. Далі повернемось до Києва на дводенну паузу і знов полетимо до Туреччини на другий збір. Цілі зрозумілі. Як вам відомо, ми не мали літніх зборів. Однак були певні речі, що ми хотіли відпрацювати, аби додати. Сезони завжди відрізняються один від одного, і ми знали, що на цей нам потрібні дещо інші динаміки – у принципі, ті, які ми продемонстрували в Мілані з «Інтером». Ми мали обмаль часу, щоб це відпрацювати. У січні в нас така нагода буде.

Проведемо в Туреччині серію ігор. Сподіваємось, хлопці зможуть підготуватися й відновитися, адже в нас є травмовані: Коноплянка, Малишев, Ісмаїлі, Корнієнко… Були труднощі в Кривцова. Плюс Вітао, Хочолава, Фернандо… Ми прагнемо, аби всі вони були готові до зборів, щоб ми разом змогли провести гарну другу частину сезону, яка, сподіваюся, приведе нас до великої кількості перемог і забезпечить нам титули в Україні. Наші сподівання – виграти Кубок і чемпіонат. І, звісно, пройти чимдалі в Лізі Європи.

– Як ви особисто проведете відпустку? Уже придбали подарунки рідним?
– Подарунок для моєї родини – я сам! Ви знаєте, що зараз дуже небезпечно подорожувати. Я полечу до Португалії й насолоджуватимусь тим місцем, де вже давно не був. Планую побути там чимдовше. Це моя країна: для мене велика радість приїхати і зарядити батарейки, аби потім повернутися до своєї роботи міцним. Користуючись нагодою, хочу привітати наших уболівальників із прийдешніми Новим роком та Різдвом. Хочу, щоб у всіх були мир і солідарність. А ми намагатимемось робити все, щоб тішити вболівальників. Знаємо, в першій частині сезону в деяких моментах ми трохи відійшли від того, чого вони хотіли б. знаємо, що від нас очікують перемоги в чемпіонаті, Кубку й щоб ми пройшли чимдалі в Лізі Європи. Ми спробуємо зробити все, аби тішити вболівальників. Однак передусім – здоров’я. Я хочу, щоб усі наші вболівальники були здоровими та щасливими, і щоб був мир.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
oenergo.com
что на этот нам нужны немного другие динамики – в принципе, те, которые мы показали в Милане с «Интером»
----------------------------------------------
Шахтер начнет играть от обороны?
maxno
Мечтатель каштру мечтать не вредно
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Шони
даунецкие завтра на похорон на забудьте зайти ваш кумир умер
Шони
за эти полгода ни купил никого не провёл ни какие сборы опустил шлак на 2 место
Шони
старый Дед нагнул вас по черном
Шони
вы так пели еще в начали сезона и где вы чичас на 2 месте и везёт вам что Заря немного сдала ну ничего они написали что 3-4 куплять и сдвинуть вас со 2 места
Шони
еб@нутые эти даунецкие верять в чедуса