Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 19 грудня 2020, 05:26
3234
0

Сауль Альварес - Каллум Сміт: прогноз на бій В'ячеслава Сенченка

Спеціаліст зробив прогноз на бій за участю «Канело»

| Оновлено 19 грудня 2020, 05:26
3234
0
Сауль Альварес - Каллум Сміт: прогноз на бій В'ячеслава Сенченка
MixSport. В'ячеслав Сенченко

Колишній чемпіон світу з боксу в напівсередній вазі В'ячеслав Сенченко дав прогноз на бій Сауль Альварес - Каллум Сміт (19 грудня):

«Дуже цікавий бій. Головне питання: чи зможе Сміт працювати з дистанції. Для мене це цікавий бій, хоча фаворитом все одно буде Альварес. Це при тому, що зустрічаються боксери з різними габаритами. Тут є ще одна інтрига: чи зможе Альварес підібратися до суперника? У бою з Ковальовим ми побачили, як він може скорочувати дистанцію і прибирати габарити.

Для мене зараз Альварес - номер один в паунді. Він один з найкращих в світі, незалежно від вагової категорії. Я більше схиляюся до перемоги Альвареса. Такі хлопці, як він, прораховують все до дрібниць. Якщо вони домовилися про цей бій, значить, його команда знає, як перемогти, у них є план.

Припустимо, якби був бій з Бетербієвим, мені було б цікаво подивитися на Альвареса. Я б уже не віддавав явної переваги Альваресу. Але в даному випадку, мені здається, він зможе перемогти Сміта».


В'ячеслав Сенченко - відомий український тренер, колишній чемпіон світу з боксу в напівсередній вазі за версією WBA. За свою кар'єру боксував з такими відомими бійцями - Ріккі Хаттон, Полі Маліньяджі, Келл Брук.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.