Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 грудня 2020, 14:37
3680
12

Інгулець - Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України (скасований)

Фіналісти Кубка України минулого року вперше зіграють в Прем'єр-Лізі

| Оновлено 17 грудня 2020, 14:37
3680
12
Інгулець - Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України (скасований)
ФК Шахтар

Напевно багатьом шанувальникам футболу пам'ятний фінал Кубку України сезону 2018-2019 років, коли у Запоріжжі на «Славутич-Арені» зустрілись багаторазовий чемпіон країни донецький «Шахтар» і зовсім малознайома широкій громадськості команда «Інгулець» з невеликого селища Петрове Кіровоградської області, яка виступала тоді ще у першій лізі. Гра завершилася з рахунком 4:0 на користь гірників, у яких двічі забивав Тете і по одному разу Марлос і Манор Соломон. Проте, навіть не дивлячись на таку поразку, підопічні Сергія Лавриненка сподобалися і запам'яталися своєю бойовитістю.

І ось через півтора року суперники знову зійдуться в очному протистоянні, але вже в рамках української Прем'єр-Ліги. Зрозуміло, що знову явним фаворитом тут буде «Шахтар», який нещодавно з честю вийшов зі складного становища у важкій групі Ліги чемпіонів. І нехай він не зумів залишитися в цьому турнірі, нагородою йому за дві перемоги над «Реалом» і дві нічиї з «Інтером» став вихід до весняної частини Ліги Європи.

Взагалі для гірників цей рік вийшов, мабуть, найскладнішим за останній час. Адже починаючи з кінця травня і аж майже вже до середини грудня у підопічних Луїша Каштру практично не було відпочинку. Матчі чемпіонату і Кубку України, єврокубкові поєдинки, участь в іграх національних і молодіжних збірних, ось таким насиченим був цей відрізок часу. Додайте до цього коронавірусну хворобу більш ніж у половини гравців основного складу, а також низку травм. Так що випробувань на долю команди випало предостатньо.

Тож перед тим, як все ж піти на такий довгоочікуваний відпочинок, футболісти «Шахтаря», звичайно ж, будуть намагатися завершити рік впевненою перемогою, тим більше, що лідер чемпіонату київське «Динамо» в цьому турі вже втратило два очки в домашньому матчі з «Колосом».

«Інгулець» в цілому може бути задоволений тим, як провів перше коло в дебютному для себе сезоні Прем'єр-Ліги. В 12 матчах команда програла лише три рази. Але, з іншого боку, в графі перемоги значиться всього лише один успіх, а вісім ігор були завершені внічию. Причому кілька очок футболісти з Петрового явно втратили в результаті спірних ситуацій, які вплинули на кінцевий результат матчів.

І все ж такого необхідного досвіду «Інгулець» потроху здобуває і він обов'язково стане в нагоді в другому колі. А на даний момент треба вдало завершити першу частину чемпіонату. А що може бути краще, ніж успішно зіграти в заключному матчі з одним із найкращих клубів країни!

Арбітром матчу «Інгулець» - «Шахтар» буде харків'янин Дмитро Кривушкін. В 7-му турі за його суддівства господарі поля тут же у Кропивницькому зіграли внічию з «Маріуполем» 1:1. А поєдинок за участю гірників Кривушкін обслуговував більше року тому, 22 листопада у Харкові. Тоді «Шахтар» переміг «Львів» 4:1.

Орієнтовні склади:

«Інгулець»: Шуст, Балан, Семенко, Павлов, Квасний, Лупашко, Кучеренко, Бартулович, Запорожець, Козак, Сичинава.

«Шахтар»: Пятов, Болбат, Матвієнко, Хочолава, Сіпріано, Стапаненко, Маркос Антоніо, Алан Патрик, Соломон, Марлос, Дентіньо.

ОНОВЛЕНО: Матч Інгулець - Шахтар скасований

 
  • 12.0
  • 5.80
  • 1.26
Сделать ставку
 
  • 13.5
  • 5.60
  • 1.25
Сделать ставку
 
  • 12.5
  • 5.80
  • 1.25
Сделать ставку

13 грудня, неділя

«Інгулець» — «Шахтар»
Кропивницький. Стадіон «Зірка». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ІНГУЛЕЦЬ - ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Анчелотті оцінив матч із Реалом Сосьєдад, в якому він не випустив Луніна
Футбол | 27 квітня 2024, 02:10 1
Анчелотті оцінив матч із Реалом Сосьєдад, в якому він не випустив Луніна

Карло прокоментував мінімальну перемогу королівського клубу (1:0)

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maccceo Plex Plex
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
D.Bykoff
Гу-гу, гугнявое димамьё, гу-гу. Выше пылающие пуканы, сильнее зарево, бхахахахахаха!
Pushkinn86
Матч отменен.
Александр Кохан
Шахтар захоче скоротити відставання від Динамо.
Роман Шустик
Нахрена нам той чемпіонат-оголосіть кротів чемпіонами зразу!!!
VAD
Ахаха, решили не рисковать и пойти на техничку, это цирк. Фyбля, какая же гнусь эти кроты.
DK1961
А ВДРУГ Ингулец очки отнимет у этих выродков?!! Низззззяяяяяяя! Поэтому в обычном кабинетном стиле павелкинские шестерки сейчас впаяют технарь Ингульцу.
Кому вообще такой чемпионат нужен?!! Динамо впору переходить в чемпионат Польши или Чехии. Честнее судить будут и гнобить тамошние федерации футбола так, как лохметовская УАФ уж точно не будут...
gajvir
Вчорашнє вбивство Динамо суддями в матчі з Колосом, сьогоднішня відміна матчу з Інгульцем ( при плюсовій температурі !!!!!! ) - та дайте Шахтарю золото до початку чемпіонату, хай подавиться.
DK1961
В этой стране все определяет лохметка, которого зеломойский обещал прижучить, но в итоге за грязное бабло выполняет все лохметовские хотелки. В том числе в футболе. Коррупция вечная!
wojsergivan
а что ахметовские дебилы заблокировали посмотрим когда ахметка сядет за все куда вы денетесь свобода слова по ахметовски
wojsergivan
а нахрен играть ахметка заплатил - кроты чемпионы и пошли все на х-ен