Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 грудня 2020, 14:02
1661
0

Ворскла - Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Невдахи двох останніх турів намагатимуться завершити рік на мажорній ноті

| Оновлено 12 грудня 2020, 14:02
1661
0
Ворскла - Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Минай

В нинішньому сезоні «Ворскла» і «Минай» вирішують різні завдання. Футболісти полтавського клубу з самого початку чемпіонату знаходяться в групі лідерів і свого часу навіть очолювали турнірну таблицю української Прем'єр-Ліги. Але після восьмого туру підопічні Юрія Максимова явно забуксували, програвши три матчі з п'яти, причому два з них в останніх двох турах. І якщо в поєдинку з «Десною» полтавчани були близькі до нічиєї, пропустивши вирішальний м'яч вже на четвертій компенсованій хвилині, то зустріч з «Динамо» у Києві вони програли за всіма параметрами, показавши при цьому абсолютно невиразну гру.

До речі, обидва цих матчі полтавські футболісти завершували не у повному складі через вилучення Кане і Руслана Степанюка. Останній тепер не зможе допомогти команді в домашньому поєдинку з «Минаєм». Хоча навряд це перешкодить господарям поля як слід налаштуватися на майбутню гру і завершити першу частину сезону з позитивним результатом.

Для закарпатської команди дебют в елітному дивізіоні поки складається досить складно. Підопічні Василя Кобіна в 11 матчах зуміли здобути лише дві перемоги, програвши при цьому шість разів. А в останніх двох матчах із «Зорею» і «Шахтарем» вони пропустили в свої ворота в цілому вісім м'ячів, забивши суперникам всього лише один гол. Звичайно ж, «Минаю» не вистачає досвіду гри на такому рівні і багатьох очок він недорахувався саме з цієї причини. А ще футболісти із Закарпаття показують невисоку результативність, займаючи за цим показником передостаннє місце.

Проте, «Минай» цілком може зіграти успішно проти «Ворскли», якщо вибере правильну тактику. Та й удачі йому не завадить при завершенні атак, тим більше, що, наприклад, Шиндер і Кожанов, це явно вміють робити.

Що стосується особистих зустрічей, то ці суперники в чемпіонаті України один з одним ще не грали.

Судити матч «Ворскла» - «Минай» буде арбітр з Київської області Денис Шурман. В цьому сезоні він провів чотири матчі в Прем'єр-Лізі, але з майбутніми суперниками ні разу не перетинався. В минулому сезоні при ньому «Ворскла» виграла вдома у «Дніпра-1» 2:0 і програла в гостях «Зорі» 0:4, а «Минай» також в гостях у першій лізі переміг «Прикарпаття» 2:1.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Різник, Сапай, Ндіайе, Яворський, Пердута, Якубу, Кане, Скляр, Пуцлін, Кравчук, Щербак

«Минай»: Каніболоцький, Саків, Лопирьонок, Допілка, Маембе, Піняшко, Голодюк, Ткачук, Нурієв, Кожанов, Шиндер

 
  • 1.88
  • 3.15
  • 5.05
Сделать ставку
 
  • 1.78
  • 3.35
  • 5.20
Сделать ставку
 
  • 1.86
  • 3.15
  • 5.10
Сделать ставку

12 грудня, субота

«Ворскла» — «Минай»
Полтава. Стадіон «Ворскла». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ВОРСКЛА - МИНАЙ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА
 Арбітр: Денис Шурман (Київська обл.)
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.