Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 грудня 2020, 13:11
2293
2

Рух – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Львівська команда має непогані шанси здобути дебютну перемогу в УПЛ

| Оновлено 20 грудня 2020, 13:11
2293
2
Рух – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Рух Львів

В суботу, 12 грудня, свій останній матч в нинішньому році зіграють аутсайдери Прем’єр-ліги – львівський «Рух» і «Дніпро-1». 

Для господарів поля цей поєдинок – остання можливість здобути нарешті дебютну перемогу в першому колі, а разом з цим залишити останню сходинку в турнірній таблиці. Мотивація на заключний матч у дніпрян теж буде зашкалювати: перемога у Львові дозволить їм відштовхнутись від дна турнірної таблиці, а вже навесні поборотись за потрапляння до єврокубкової зони.

«Рух»

Минулого туру львівська команда програла у Києві «Олімпіку» (1:3). Захист «рухівців» нічого не міг вдіяти проти потужної атаки донеччан на чолі з Шахабом. Швидкі голи на початку першого і другого таймів повністю деморалізували львів’ян. А відіграти гандикап у три голи сьогоднішній «Рух» не спроможний.

Результативність команди Івана Федика – одна з найнижчих серед представників елітного дивізіону: лише 8 голів у 12-ти зіграних поєдинках. В той же час пропускають «рухівці» в середньому майже по 2 голи за гру. Тим не менше, вважати львів’ян відвертими аутсайдерами не можна. Собі в актив у першій частині сезону команда може записати нічиї з «Шахтарем», «Олександрією» і «Маріуполем».

Загалом «Рух» звів до нічиїх рівно половину зіграних матчів. Наразі, команда «українського Нагельсмана» єдина, яка ще не святкувала перемогу в першому колі УПЛ. Тільки перемога у грі з «Дніпром-1» може влаштувати «рухівців». У цьому їм зможуть допомогти Ярослав Мартинюк і Микола Кухаревич, які відбули дискваліфікацію. До речі, Кухаревич матиме додаткову мотивацію на гру, адже спеціально на цей поєдинок прибудуть представники бельгійських клубів, які переглядатимуть юного українського нападника.

«Дніпро-1»

«Найбільше розчарування» першого колу – саме такий титул заслуговує дніпровська команда за підсумками осінньої частини чемпіонату. Маючи один з найкращих підбір футболістів серед команд УПЛ і кваліфікований тренерський штаб, команда з Дніпра знаходиться в групі аутсайдерів. Програшна серія в чемпіонаті у команди Ігоря Йовічевіча триває вже п’ять турів поспіль. 

От і попередню гру проти луганської «Зорі» дніпряни програли з рахунком 1:3. Звичайно, на підсумковий результат матчу в Запоріжжі вплинула складна кадрова ситуація, адже напередодні через коронавірус команда втратила половину гравців основи. В старті вийшов 16-річний Ярмолюк, а в запасі знаходились дублери з молодіжного складу і Батагов, який тільки оговтався від травми. Напередодні поєдинку у Львові кадрова ситуація не покращилась, і тренерський штаб дніпрян буде обмежений у виборі футболістів.

Ще одним чинником, який вплине на кінцевий результат, будуть погодні умови зимового періоду та стан футбольного поля. За такого розкладу легше руйнувати, ніж творити, тому додаткову перевагу матиме команда, яка побудує свою гру від захисту. В той же час, технічні, швидкі футболісти матимуть менше можливостей проявити свої найкращі якості на зимовому полі.

Особисті зустрічі

Раніше команди вже зустрічались між собою за часів спільних виступів у Першій лізі. Тоді сильнішим був «Дніпро-1», який двічі обіграв «Рух» (3:0 і 3:1). Формальним фаворитом майбутнього поєдинку «на папері» є дніпряни, але враховуючи всі перелічені обставини, у господарів є гарні шанси здобути першу перемогу в еліті.

Орієнтовні склади

«Рух»: Бандура – Мисик, Парамонов, Білий, Гагун, Мартинюк, Федорчук, Копина, Климчук, Кухаревич, Кондраков.

«Дніпро-1»: Сарнавський – Коркішко, Сваток, Логінов, Адамюк, Ігнатенко, Кравченко, Батагов, Ді Франко, Назаренко, Хобленко.

 
  • 3.28
  • 3.40
  • 2.23
Зробити ставку
 
  • 3.15
  • 3.25
  • 2.34
Зробити ставку
 
  • 3.35
  • 3.30
  • 2.33
Зробити ставку

12 грудня, субота

«Рух» – «Дніпро-1»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
РУХ — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Сергій Бойко (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 08:01 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.