Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2710
2

Олег ШЕЛАЄВ: «Два ляпаси від Боруссії опустили Шахтар на землю»

Спеціаліст шкодує, що донецька команда не змогла стрибнути вище голови у Лізі чемпіонів

Олег ШЕЛАЄВ: «Два ляпаси від Боруссії опустили Шахтар на землю»
ФК Металіст. Олег Шелаєв

Колишній півзахисник «Шахтаря» Олег Шелаєв поділився враженнями про поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів «Інтер» — «Шахтар» (0:0) і підбив підсумки виступу «гірників» на груповому етапі Ліги чемпіонів.

«Головне, що «Шахтар» домігся прийнятного результату і не зійшов із єврокубкової дистанції. Не пропустити в двох матчах з «Інтером», з його грізним нападом, дорогого коштує. У Мілані, завдяки правильній тактиці, «гірникам» вдалося звести до мінімуму небезпечні моменти біля своїх воріт. Інша справа, що на цей раз «Шахтар» рідко загрожував володінням італійців, але, мабуть, сьогодні він на більше не здатний. На мій погляд, нічийний підсумок слід визнати справедливим.

Що стосується в цілому виступу «гірників» у груповому раунді Ліги чемпіонів, то після блискучого старту здавалося, що вони зможуть стрибнути вище голови, однак два ляпаси поспіль від німецької «Боруссії» опустили їх на землю. У підсумку «Шахтар» посів те місце, яке йому пророкували.

Які шанси у «гірників» навесні в Лізі Європи? На це питання можна буде дати конкретну відповідь після жеребкування, тільки хочеться побажати «Шахтарю» в новому році стабільності і пам'ятати, що в Лізі Європи є команди рівня менхенгладбахської «Боруссії», — вважає Шелаєв.

Жеребкування наступного етапу Ліги Європи відбудеться 14-го грудня в швейцарському Ньоні.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sahka1981
Вошли в историю 0-10, как в хоккее... Зато на пользу пошло.