Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 10 грудня 2020, 03:39
1450
0

Віктор СКРИПНИК: «Подібні ігри товариськими не бувають»

Наставник «Зорі» серйозно налаштований на поєдинок Ліги Європи з «Брагою»

| Оновлено 10 грудня 2020, 03:39
1450
0
Віктор СКРИПНИК: «Подібні ігри товариськими не бувають»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Думкою про майбутній поєдинок Ліги Європи з «Брагою» на передматчевій прес-конференції поділився головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник.

- Для початку, хотілося б привітати «Брагу» з виходом до наступного етапу Ліги Європи. На поле вийдуть дві команди, у яких буде бойовий настрій і сильне бажання перемогти. Такі ігри товариськими не бувають, це груповий етап Ліги Європи, хоч цей матч вже нічого не вирішує. Проте, ми хочемо показати гідну гру. Наша команда віддасть всі сили для максимального результату.

- Переглядаючи ігри, в яких «Брага» добре себе проявила, наскільки хорошої гри ви очікуєте від суперника?
- Вони нас перемогли в першому нашому протистоянні, хоча гра у обох команд була на рівні, ми мали хороші моменти, але нас дуже швидко покарали за помилки, і ці помилки виявилися фатальними для нас. У «Браги» досить кваліфіковані, гідні і потужні футболісти, вони дуже сильні. Результат цього групового етапу вже вирішений, але все ж гра буде непроста. Обидві команди хочуть досягти результату, показати себе і свою гру, грати тільки на перемогу, а що буде насправді, покаже тільки поєдинок.

- Як ви думаєте, «Зоря» може поставити рекорд у цій Лізі Європи?
- Ця тенденція нам подобається. Це, так би мовити, свято для хлопців і глядачів, коли отримуєш той результат, якого давно бажав.

- В минулій грі добре себе проявив Аллах'яр Сайядманеш, але через затягування з візою від португальського консульства гравець, на жаль, не прибув. Скажіть, якби таких проблем не було, наскільки сильно б ви розраховували на нього?
- У нас достатньо гравців, яких ми заздалегідь не попереджаємо, що вони будуть грати, для того, щоб кожен з них віддавався по повній, на кожному тренуванні, з надією на те, що він буде виходити на поле у ​​старті. Ми ніколи не даємо зрозуміти футболістові за кілька днів до гри, що він буде виходити з перших хвилин. Мені здається, що така практика є в будь-якій команді. Так, на Аллах'яра ми розраховували, грав би він чи ні, це рішення приймалося б у день гри. У нас, наприклад, ще два тренування попереду, забігати вперед і говорити, що той гравець буде задіяний, а цей ні, ми не будемо і ніколи так не робили. Ми завжди виважено дивимося на ситуацію, вивчаємо суперника, підбираємо гравців, які, так би мовити, є в наявності. Нам шкода, що Аллах'яр не зможе нам допомогти, але в той самий час у нас є достатньо хороші футболісти, які вийдуть і будуть показувати наш футбол, представляти наші інтереси.

Матч 6-го туру групового етапу Ліги Європи «Брага» — «Зоря» відбудеться в четвер, 10-го грудня, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.