Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 грудня 2020, 00:41
2666
4

Житлобуд-2 переміг в першому матчі 1/16 фіналу жіночої Ліги чемпіонів

Харків'янки обіграли на своєму полі команду «БІІК-Казигурт» з Казахстану з рахунком 2:1

| Оновлено 10 грудня 2020, 00:41
2666
4
Житлобуд-2 переміг в першому матчі 1/16 фіналу жіночої Ліги чемпіонів
ФК Житлобуд-2

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» відбувся перший матч 1/16 фіналу жіночої Ліги чемпіонів, в якому харківський клуб «Житлобуд-2» приймав казахську команду «БІІК-Казигурт».

В клубному рейтингу УЄФА гості посідають досить високе 14-е місце, в той час як чемпіонки України вперше пробилися у таку стадію турніру. Тому за багатьма прогнозами перемогу віддавали футболісткам із Казахстану. Але, до честі підопічних Наталії Зінченко, вони не злякалися суперниць, у складі яких на поле вийшло вісім легіонерок, а провели гру гідно і здобули бажану перемогу.

Рахунок в матчі відкрила харків'янка Філенко 30-й хвилині. Після розіграшу штрафного м'яч відлетів до неї від воротаря і Анастасія з льоту приблизно з лінії штрафного майданчика увігнала його під поперечину. До кінця тайму більше атакували гості і навіть створили два непоганих моменти. Однак ударам Бабшук і Кунданаджі забракло влучності.

Втім майже відразу після перерви на 50-й хвилині казахській команді вдалося відігратися. Маккарті далеко вкинула м'яч з ауту і після невеликого рикошету Конелл також точно пробила з ходу м'ячу, який летів, точно у ціль. Здавалося, що тепер гості зможуть розвинути свій успіх, тим більше, що атакували вони великими силами.

Але на 59-й хвилині «Житлобуд-2» заробив перспективний штрафний удар і Вероніка Андрухів чудового його виконала. М'яч влучив у дальню «дев'ятку.

Всі подальші спроби змінити рахунок ні до чого не привели. Українки виграли 2:1 і тепер відправляться до Казахстану на матч-відповідь, маючи перевагу в один гол.

Ліга чемпіонів по футболу. Жінки. 1/16 фіналу. Перший матч

Житлобуд-2 - БІІК-Казигурт - 2:1

Філенко (30), Андрухів (59) - Конелл (50)

 Кунданаджі (38), Железняк (55)

«Житлобуд-2»: Самсон, Філенко, Подольська, Корсун, Сирман (Василюк, 90+4), Котяш (Малахова, 82), Андрущак, Панцулая, Кравчук (Титова, 87), Калініна, Андрухів

«БІІК-Казигурт»: Железняк, Денесік, Моллін, Роуз, Маккар, Кулмагамбетова, Іліч, Кунданаджі, Конеллі, Бабшук, Габелія

Арбітр: Юстина Лавреновайте (Литва)

Стадіон: «Ворскла», Полтава

ЖИТЛОБУД-2 - БІІК-КАЗИГУРТ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Веселуха с этой командой.Подписали с Ворсклой контракт они входят в структуру Ворсклы.В Харькове места не нашлось и людей что бы женскую команду свою же поддержать?С другой стороны какого Ворскла вписалась за неё когда есть своя команда но фиг спонсируют..