Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Збірна України
| Оновлено 09 грудня 2020, 00:32
5464
1

Результативно розім'ялися! Збірна України з футзалу обіграла Молдову

Підопічні Олександра Косенка відправили у ворота суперників чотири м'ячі в першій контрольній грі

| Оновлено 09 грудня 2020, 00:32
5464
1
Результативно розім'ялися! Збірна України з футзалу обіграла Молдову
facebook.com/UKRAINEFUTSAL

Збірна України з футзалу прийняла рішення про підготовку «саней» напередодні майбутнього основного раунду чемпіонату Європи-2022 вже з грудня 2020-го року, тому в календарі нашої національної команди з'явилися два товариські поєдинки проти Молдови, місцем зустрічі з якої було обрано паркет ПС «Юність» у Запоріжжі.

Підопічні Олександра Косенка почали цю зустріч з четвіркою польових гравців з херсонського «Продексіма» в своєму складі, проте такий підхід був малоефективним в початковий період – господарі майданчика були несхожі самі на себе, допускаючи надто багато помилок у початковій фазі атаки.

Молдовани виглядали досить агресивно в своїх комбінаціях у цей період, проте наш швидкий гол серйозно зіпсував їм всю подальшу гру. На 5-й хвилині атака віялового характеру завершилася ударом у дальню дев'ятку від Шотурми з правого флангу, що ознаменувало початок періоду домінування збірної України на майданчику. Асистував Білоцерківець з центру штрафного.

У час, що залишився у першому таймі, підопічні Косенко були агресивні на чужій половині лише в окремих спалахах, але перед відходом на перерву зуміли оформити ще один забитий м'яч. Шотурма повторно успішно підключився до позиційного розіграшу в правому фланзі.

Перший тайм ми завершили на мажорній ноті, але другу половину почали не дуже впевнено. Ципуну довелося рятувати в трьох послідовних атаках від опонентів, проте вже при наступному переході на чужу половину партнери по команді забезпечили перепочинок своєму голкіперу третім забитим м'ячем. Кузь вдало підставив коліно під удар з центральної зони від Пелеха.

Минуло пару хвилин, і гру збірна України закрила достроково, у плані досягнення необхідного результату. Журба і Фаренюк завершили стінку між собою на правому фланзі ударом Артема з близької дистанції. Без пропущеного гола ми з паркету не пішли, проте вдалі перекати в лівому фланзі від Ніколайчука так і залишаться єдиною світлою плямою в грі Молдови в цьому матчі.

Збірна України з футзалу може відправлятися на короткочасний відпочинок до місця свого базування в Запоріжжі, адже вже на наступний день, в середу, 9 грудня, о 14:00, на них чекає повторна товариська гра проти Молдови.

Товариський матч. 

Україна – Молдова - 4:1


 Шотурма, 5, 20, Кузь, 24, Фаренюк, 26 – Ніколайчук, 35

 Подлесов, 33

Україна: Кирило Ципун – Ігор Корсун, Петро Шотурма, Микола Білоцерківець, Михайло Зварич – Олександр Сухов, Юрій Савенко, Олег Єрьомін, Сергій Малишко, Микола Микитюк, Маріан Пелех, Сергій Журба, Артем Фаренюк, Олександр Педяш, Тарас Кузь.

Молдова: Олег Кітороаге – Олександру Цимбаліст, Сергій Ніколайчук, Крістіан Обаде, Леонід Підлісний – Олексій Капсамун, Костянтин Ніца, Вадим Турчанов, Роман Сирбу, Юрія Дородан, Іон Коваль, Даніель Адам, Марін Стан, Костянтин Гуржуй.

Стадион: «ДС Юность» (Запорожье).

УКРАЇНА-МОЛДОВА.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kadaad .
А, что молдоване типа соперники?