Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 грудня 2020, 21:36
4878
10

ТАЙСОН: «Тема мого відходу з Шахтаря обговорюється дуже часто»

Півзахисник «Шахтаря» - про майбутній матч з «Інтером»

| Оновлено 08 грудня 2020, 21:36
4878
10
ТАЙСОН: «Тема мого відходу з Шахтаря обговорюється дуже часто»
ФК Шахтар. Тайсон

32-річний хавбек на прес-конференції перед грою з «Інтером» перебував у відмінному настрої. Навіть питання про те, що майбутній поєдинок може стати останнім у формі «Шахтаря» в Лізі чемпіонів бразильця не засмутило.

- Поєдинок з «Інтером» може стати вашою останньою грою за «Шахтар» в Лізі чемпіонів, якщо ви не передумали повертатися до Бразилії. Ви не передумали?
- Я навіть не знаю, як відповісти на це питання. Йду я або не йду - ця тема занадто часто обговорюється. Сенс про це зараз питати? Я зараз сконцентрований на «Шахтарі». Це клуб, який мені допоміг протягом усіх років, які я перебуваю тут. У мене залишається шість місяців до закінчення контракту. І я буду працювати так, як і працював всі попередні п'ять років. Буду віддавати всі сили і максимально викладатися на полі. А щодо мого відходу ... Давайте краще говорити про матч з «Інтером». На нас чекає така важлива гра, на кону стоїть вихід в плей-оф Ліги чемпіонів. Я хочу допомогти клубу, своїм партнерам по команді, цій людині, яка сидить біля мене і допомагає мені кожен день (Луїш Каштру, - Прим. Sport.ua). Я хочу зараз допомагати «Шахтарю».

- У матчі з «Інтером» багато що залежатиме від дій в обороні. Чи готувалися ви до того, що доведеться грати в шість захисників за рахунок того, що ви і, наприклад, Тете будете опускатися низько на своїх флангах.
- Якщо ми будемо тільки оборонятися, то ми не будемо тим «Шахтарем», який показує свій футбол. Я скажу, що як «Інтер» буде оборонятися, так і ми будемо захищати наші ворота від атак суперника. Ми будемо грати так, як грали з «Реалом», як вдома, так і на виїзді, коли ми показували, як хорошу оборону, так і атаку. Все вирішиться в деталях: команда, яка зробить менше помилок, вийде далі.

- На що потрібно звертати увагу в матчі з «Інтером»?
- Ми виходимо на кожен матч, щоб перемогти. Я скажу про повагу. Зараз багато говорять про гроші, гравців, сумарну вартість гравців. Але не гроші найголовніше. Ми знаємо, що у наших суперників кваліфіковані гравці, але і ми в свою чергу намагаємося показувати кваліфікований футбол. Ми завжди намагаємося виконувати установку тренера. Так, іноді ми помиляємося і програємо. Але найголовніше - поважати суперника і демонструвати свою гру.

Поєдинок «Інтер» - «Шахтар» відбудеться в середу, 9 грудня в Мілані. Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу «Інтер» - «Шахтар».

 

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Сам создавал предпосылки и данные темы,провоцировал сми на такие темы, а теперь слишком)
Brian
Думаю этой зимой можно смело отпускать. Он и так дал Шахтёру очень много.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex86 1
Уже и не факт шо сама шахта особо захочет продлевать, учитывая игру последнее время и непомерные запросы по з/п, видимо сам решил хоть как-то напомнить о себе) а то мало ли, вдруг переход сорвется свободным
Oleg.
Вже забув , що такий ще грає. Сам нагадує, щоб про нього говорили
Pavlo Kolejchuk
Теж мені проблема, йди і ні хто тебе обговорювати не буде.