Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 грудня 2020, 00:32
2458
1

Луїш КАШТРУ: «Сконцентрований на атаці не менше, ніж на обороні»

Наставник «Шахтаря» - про матч проти «Інтера»

| Оновлено 09 грудня 2020, 00:32
2458
1
Луїш КАШТРУ: «Сконцентрований на атаці не менше, ніж на обороні»

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру поділився очікуваннями від матчу шостого туру Ліги чемпіонів проти «Інтера» (9 грудня):

- Наскільки тиснуть на вас для поразки від «Боруссії»? Як підійдете до завтрашнього матчу, щоб вийти з цієї групи переможцем?
- Жоден з цих результатів не подіє на завтрашню гру. Ми повністю зосереджені на грі з «Інтером». Все, що відбулося до сьогоднішнього дня, нас не цікавить. Ми знаємо, що ми потрапили в групу, де до останнього туру всі чотири команди претендують на вихід до плей-оф, і теж працюємо в цьому напрямку.

Яким чином ми збираємося пройти «Інтер»? Точно таким же, яким вони збираються проходити нас. З повною самовіддачею і амбіціями в грі, з уважністю і величезним бажанням бути в 1/8 фіналу.

- «Шахтар» погано грає проти команд, які обороняються низьким блоком. Команді важко проходити насичену оборону. Чи є така проблема, і як ви збираєтеся її вирішувати?
- Ми розуміємо, що нам належить грати проти дуже складного суперника, який хоче того ж, що і ми. Ми повинні бути дуже уважні в обороні і виконати необхідний обсяг роботи в атаці, як можна частіше добиратися до воріт суперника.

Мої гравці відчувають себе впевнено психологічно, як і у всіх інших аспектах. Як саме ми будемо грати - ви побачите завтра, тому нам треба буде ще уточнити деякі аспекти в нашій грі.

- Ви придумали, що робити з тотальним пресингом «Інтера»?
- Ми вже попрацювали над цим і підготувалися до гри. Як я вже сказав, нам залишилося тільки попрацювати над деякими деталями, решта все готово.

- У матчі проти «Інтера» в Києві ми побачили, що у «Шахтаря» великі проблеми в захисті. Ви вже придумали, як зупинити Лукаку і Мартінеса?
- Коли граєш проти такого сильного «Інтера», проблеми будуть виникати у будь-якої команди. Ми будемо дуже довго чекати, якщо спробуємо знайти команди, у яких не було таких проблем. Це навіть не проблема, а велика кількість роботи для наших захисників.

Я сконцентрований на нашій грі в атаці не менш, ніж на оборону. Після жеребкування ми прекрасно знали, що мало хто залишає нам шанси на вихід в 1/8 фіналу. Але попереду тільки один тур, а ми все ще боремося за вихід до плей-оф. Це все завдяки фантастичній самовіддачі і роботі моїх гравців.

Атаки Лукаку і Мартінеса нас цікавлять точно так же, як і наша атака. Тому, ми готувалися до гри, зробивши основний акцент не тільки на обороні. Можу сказати одне: завтрашній матч буде відрізнятися і від півфіналу Ліги Європи, і від гри в Києві. Ми прекрасно знаємо, що нам буде протистояти дуже агресивний і інтенсивний «Інтер». Буде інтенсивна, складна гра, до якої ми готові. І результат 0:0 в Києві показав, що ми не слабка команда.

 
Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
что-то после трех предыдущих матчей с Интером не вижу малейших предпосылок к каким-то улучшениям. О чем говорить если за те три матча ШД даже близок не был чтобы хотя бы один гол забить. Поэтому про победу и атаку стоит забыть и надеятся на 0-0.