Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 10 грудня 2020, 04:22
1024
1

Брага - Зоря: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок шостого туру Ліги Європи

| Оновлено 10 грудня 2020, 04:22
1024
1
Брага - Зоря: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Зоря

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на поєдинок 6-го туру групового раунду Ліги Європи «Брага» - «Зоря».

«Брага» і «Лестер» вже вийшли з групи, на жаль, для «Зорі». І «Лестер», і «Брага» хочуть посісти перше місце в групі однозначно.

«Брага» перед грою з «Зорею» поступилася «Белененсішу» (1:2) в чемпіонаті Португалії і вона йде четвертою у внутрішньому чемпіонаті.

Те, що «Брага» буде максимально грати проти «Зорі», це сто відсотків. Вдома вони досить пристойно грають. На їхньому полі складно грати. Вони по три м'ячі забили АЕКу і «Лестеру». «Зорі» з португальцями потрібно буде дуже акуратно грати. Ця команда добре вміє грати на атаку і, як всі португальські команди, здорово працює з м'ячем.

«Зоря» теж набрала дуже хороший хід. Луганчани по 3:0 обіграли АЕК і «Минай» на виїзді, а потім перемогли в Запоріжжі «Лестер» (1:0) і «Дніпро-1» (3:1). «Зоря» зараз на ходу.

Зустрінуться дві команди, які добре грають на атаку. «Зорі» втрачати нічого і «Бразі», в принципі, теж. Буде відкритий футбол і буде багато моментів. Дві команди заб'ють. Мало хто повірить, але я можу сказати, що «Зоря» виграє, напевно, 2:1!», - вважає Грозний.

Матч «Брага» - «Зоря» відбудеться 10 грудня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Артур Смайл
Я бы сказал Браге терять нечего, они уже минимум вторые, а Заря в теории ещё может оказаться 4, но выше 3 не прыгнет.