Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 грудня 2020, 02:50
788
0

Лейпциг – Манчестер Юнайтед: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок шостого туру Ліги чемпіонів

| Оновлено 12 грудня 2020, 02:50
788
0
Лейпциг – Манчестер Юнайтед: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Твіттер Манчестер Юнайтед

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на поєдинок 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Лейпциг» - «Манчестер Юнайтед».

«У «Лейпцига», «МЮ» і «ПСЖ» по 9 очок. У паралельному матчі «ПСЖ» приймає «Істанбул» і напевно виграє, а значить пройде. У багатьох команд тренери знаходяться в підвішеному стані. Така ситуація і по Сульшеру в «МЮ». Манкуніанці програли вдома «ПСЖ» (1:3) і уявіть, якщо вони поступляться «Лейпцигу» і будуть задовольнятися тільки Лігою Європи. А, якщо 12-го грудня «МЮ» програє «Ман Сіті», гарантую і даю сто відсотків, що Сульшера відправлять у відставку. А претендентів вистачає. І про Почеттіно пишуть, і Тухель дав інтерв'ю, сказавши, що не буде продовжувати контракт з «ПСЖ», бо у нього є пропозиція від «МЮ», а він мріє попрацювати в Англії. Диму без вогню не буває. І Тухель обіграв «МЮ» саме з цією метою теж. Для Тухеля це важливий момент був перемогти в Манчестері 3:1.

Але «МЮ» - дуже сильна команда, підбір гравців - фантастичний. Вони повинні боротися за чемпіонство. Манкуніанці дуже багато забивають і по три м'ячі досить часто. Рідко, щоб «МЮ» не забивав гол. У них такий атакуючий потенціал, що можна позаздрити. Але Сульшер поки що, як молодий тренер, не може розпорядитися цим потенціалом. «МЮ» - команда, що грає і перемогти їх дуже складно.

«Лейпциг». Юліан Нагельсманн вважається найталановитішим молодим тренером світу, що справедливо! У «Лейпцига» вертикальний агресивний футбол. Гра «биків» у матчі з «Баварією» (3:3) мені дуже сподобалася. «Лейпциг» багато забиває. Так, є проблема, вони і пропускають багато.

Підбір гравців у «МЮ» вище, ніж у «Лейпцига». Тут може тільки спрацювати тренерський талант Нагельсманна. Але, мені здається, «МЮ» не програє. У стресових ситуаціях така досвідчена команда, як «Манчестер Юнайтед», зіграє. «Лейпциг» і так стрибає вище голови: і минулого року, і зараз. Якщо німці програють, вони спокійно до цього поставляться. «МЮ», якщо не вийде з групи, це буде проблематично, як для клубу, так і для тренера. Вони не вискочать з цієї ситуації гідно і там відбудуться кардинальні зміни.

У першому матчі «МЮ» переміг «Лейпциг» з рахунком 5:0, а Нагельсманн зазвичай такі образи не прощає. Він спробує знайти якісь моменти, які допоможуть йому успішно зіграти з «МЮ». Але манкуніанці не програють і займуть друге місце», - вважає Грозний.

Матч «Манчестер Юнайтед» - «Лейпциг» відбудеться 8 грудня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінницю, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Визначені півфіналісти Кубка Азії U-23. Хто потрапить для України на ОІ?
Футбол | 27 квітня 2024, 07:55 0
Визначені півфіналісти Кубка Азії U-23. Хто потрапить для України на ОІ?

Залишається 2 варіанти суперників для України: Індонезія та Узбекистан

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 25
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.