Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 05 грудня 2020, 15:49
333
0

Визначено найкращих гравців чемпіонату УХЛ на старті сезону

Автором найкращої шайби місяця став форвард донеччан Андрій Сигарьов

| Оновлено 05 грудня 2020, 15:49
333
0
Визначено найкращих гравців чемпіонату УХЛ на старті сезону
УХЛ

Українська хокейна ліга і Parimatch продовжують традицію визначення кращих гравців чемпіонату Української хокейної ліги Паріматч.

Найкращим воротарем на старті сезону (в жовтні та листопаді) став голкіпер «Сокола» Дмитро Кубрицький. У 9 матчах 18-річний воротар відбив 93,5% кидків за показнику надійності 1.58. 7 матчів, коли Кубрицький знаходився в воротах, стали переможними для киян – в тому числі зустрічі проти «Донбасу», «Кременчука» та «Краматорська». Дві гри юний голкіпер провів «на нуль».

Найкращим захисником періоду став гравець «Дніпра» Сергій Дорофєєв. Досвідчений хокеїст провів 12 матчів, в яких набрав 13 (6+7) очок за показнику корисності +8. Незважаючи на не найкращі виступи команди, Дорофєєв стабільно відзначався у воротах суперника і навіть в програних «Дніпром» матчах завершував свій мікро-матч з позитивним показником корисності.


 

Найкращим нападником першого ігрового відрізку став форвард «Донбаса» Андрій Сигарьов, що є також найкращим бомбардиром Ліги. У 12 матчах хокеїст набрав 24 (13+11) очки за показнику корисності +15. В одному з матчів форвард закинув одразу 5 шайб, двічі оформляв дублі, а дві його шайби стали переможними для «Донбаса».

Автором кращої шайби місяця також став Андрій Сигарьов. У матчі проти «Дніпра» форвард відібрав шайбу у суперника, обігрався з Олегом Шишлянниковим і з незручної руки з гострого кута відправив шайбу між щитком голкіпера і стійкою воріт:

Нагадаємо, що до складу експертної комісії входять представники спортивного департаменту УХЛ і представник Parimatch Вадим Місюра.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.