Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 грудня 2020, 18:13
1008
0

Десна – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чудова можливість для ривка

| Оновлено 06 грудня 2020, 18:13
1008
0
Десна – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
facebook.com/desnafc

Найближчі переслідувачі грандів зійдуться в Чернігові, і, значить, поєдинок отримує статус центрального в турі. Тим більше, останнім часом справи у обох команд йдуть не зовсім гладко, і перемога над прямим конкурентом дозволить зробити солідний ривок в таблиці.

«Ворскла» в п'яти останніх матчах чемпіонату виграла лише один раз (3:0 з «Колосом»), але не забуваємо про календар: інші поєдинки були для полтавчан гостьовими. А ось по поразці від першолігового «Агробізнесу», яка незважаючи на формальний виїзд, відбулася в Полтаві, у Юрія Максимова напевно були питання до команди. Минулорічний фіналіст не потрапив навіть до вісімки кращих, і навряд чи знайдуться об'єктивні причини такої ситуації.

Все можна списати хіба що на травми, про які вже говорили в «Ворсклі». Один з кращих бомбардирів сезону Владислав Кулач, Євген Опанасенко та Вадим Сапай, як і раніше, в «лазареті», а Денис Васін повернувся, але цього разу відзначився лише нереалізованим пенальті. Відбуває дискваліфікацію Ібрагім Кане, котрий публічно вибачився перед Богданом Леднєвим за грубий фол: «Свою провину повністю визнаю. Картка позбавила мене можливості допомогти у відповідальних зустрічах», - відзначив малієць.

Втім, голкіпер «Десни» Євген Паст, коментуючи майбутній матч, не став когось виділяти у суперника: «У «Ворскли» є командний дух: за рахунок колективних дій вони грають і домагаються такого результату. Але ми хочемо підняти настрій уболівальникам - подарувати їм перемогу!».

«Десна» в осінньому відрізку дійсно не особливо радувала тріумфами: в чотирьох останніх матчах - тільки одна перемога, і та - мінімальна (1:0 з «Минаєм»). У минулому турі у підопічних Олександра Рябоконя також не обійшлося без вилучень: Максим Імереков отримав повторне попередження вже на останніх секундах за фол проти Євгена Селезньова. Максим і зовсім став знаковою фігурою матчу тижневої давності з «Колосом»: на початку другого тайму Юхим Конопля вивів «Десну» вперед, але після перегляду відеоповтору арбітр побачив гру рукою у Імерекова, скасувавши взяття воріт і пред'явивши порушнику жовту картку.

Остання зустріч суперників датована березнем нинішнього року, і відбулася вона в рамках 1/4 фіналу Кубка України. Тоді «Ворскла» мінімально виграла в Чернігові, а єдиний гол забив Денис Васін, котрий відзначився з «точки». Взагалі, статистика зустрічей говорить про значну перевагу полтавчан - 8 перемог і 3 нічиї в 14 матчах. З іншого боку, дві з трьох своїх перемог «Десна» здобула над «Ворсклою» в минулому році (1:0 в Полтаві та 2:0 в Чернігові), при цьому єдиний гол у полтавському поєдинку забив вже згаданий Максим Імереков, який у неділю залишиться в якості глядача.

Орієнтовні склади:

«Десна»: Паст, Конопля, Тамм, Гітченко, Мостовий, Огиря, Домбровський, Арвеладзе, Мудрик, Дегтярьов, Будківський.

«Ворскла»: Різник, Сапай, Пешич, Альюн, Яворський, Пердута, Пуцлін, Скляр, Якубу, Васін, Степанюк.

 
  • 1.92
  • 3.8
  • 3.76
Зробити ставку
 
  • 1.88
  • 3.70
  • 3.95
Зробити ставку
 
  • 1.90
  • 3.80
  • 3.80
Зробити ставку

6 грудня, неділя

«Десна» — «Ворскла»
Чернігів. Стадіон ім.Ю.Гагаріна. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ДЕСНА — ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.