Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 грудня 2020, 16:14
653
0

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: «Зоря мала гідний вигляд на тлі четвертої команди АПЛ»

Екс-захисник збірної України похвалив луганчан за гру з «Лестером»

| Оновлено 04 грудня 2020, 16:14
653
0
Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: «Зоря мала гідний вигляд на тлі четвертої команди АПЛ»
Twitter

Відомий у минулому футболіст Володимир Єзерський прокоментував перемогу луганської «Зорі» над англійським «Лестером» (1:0) в п'ятому турі групового раунду Ліги Європи.

«Луганчани мали гідний вигляд на тлі четвертої команди англійської Прем'єр-ліги, але, маємо те, що маємо. За команду Віктора Скрипника точно не соромно.

Підопічні Віктора Скрипника досить впевнено розпочали поєдинок, були збалансованими, як в обороні, так і в атакуючих діях. Забити в дебюті не вдалося, але головне, що сам матч завершився на користь української команди. Шкода тільки що ця перемога не принесла повноцінної радості, оскільки нас не влаштував підсумковий рахунок в паралельному матчі АЕКа і «Браги».

Якби «Зоря» з початку турніру була такою, як в гостьовому поєдинку з АЕКом і домашньому з «Лестером», вона як мінімум претендували б на вихід з групи.

Потрібно розуміти, що в міжсезоння команда втратила практично половину основного складу. Новачкам потрібен час, щоб зрозуміти всі вимоги. Тому початок сезону вийшов змазаним, як в Лізі Європи, так і на внутрішній арені. Але в останніх матчах, як ми бачимо, «Зоря» додає. Упевнений, що, якби єврокубки починалися в листопаді, то, як я говорив, «Зоря» була б одним з претендентів на потрапляння до плей-оф турніру.

Ліга Європи - це шанс проявити себе для будь-якого футболіста. Для того туди і намагаються потрапити. Ще один важливий момент - це рейтинг країни. А з огляду на, деякі фінансові проблеми «Зорі», про які я чув з ЗМІ, - фінансові бонуси за нічиї і перемоги в єврокубках ще ніхто не відміняв. Тому чим не привід завершити поточну кампанію виграшем в Португалії», - сказав Єзерський.

Відзначимо, що після п'ятого туру Ліги Європи «Зоря» втратила шанси на вихід до плей-оф. Після п'яти турів «Зоря» має 6 очок і посідає третє місце в групі G, нижче АЕК (3 очки). А перші два місця займають «Лестер» і «Брага» (по 10 очок).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.