Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
|
1788
0

ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Не проти, щоб у Волочиськ приїхав хтось із грандів»

Головний тренер «Агробізнеса» - про успіхи клубу з Першої ліги в Кубку України

ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Не проти, щоб у Волочиськ приїхав хтось із грандів»
УАФ. Олександр Чижевський

Головний тренер першолігового «Агробізнесу» Олександр Чижевський розповів, що допомогло команді з Волочиська взяти гору в Полтаві над «Ворсклою» (1:0) і пробитися до чвертьфіналу Кубку України.
 
«Були два різні тайми. До перерви, незважаючи на слизький газон, нам вдалося налагодити гру в пас і контролювати хід подій у матчі. І ще до того, як Руслан Черненко зі штрафного майстерно поцілив у дев’ятку, рахунок міг відкривати Віталій Груша, але схибив із близької відстані.
 
У другому таймі футболісти «Ворскли» взяли на озброєння довгі передачі, м’яч став частіше опинятися в нашому штрафному майданчику, проте не можна сказати, що полтавці нас перегравали. Адже й у «Агробізнеса» також були моменти, аби відзначитися вдруге.
 
Та найбільше мене потішило, що мої підопічні не поступилися ворсклянам у єдиноборствах. Звичайно, слід відзначити нашого воротаря Олега Мозеля, який перед самою перервою парирував пенальті та ще двічі виручав наприкінці матчу, але загалом на похвалу заслуговує вся команда. Адже ми змусили достроково зійти з дистанції фіналіста попереднього розіграшу Кубка України.
 
«Агробізнес» ще ніколи не заходив у кубковому турнірі так далеко, як бачите, ми пишемо історію й не думаємо зупинятися на досягнутому. Тепер із нетерпінням чекаємо жеребкування й не проти, аби наступного року до Волочиська приїхав хтось із грандів українського футболу», - сказав Чижевський.

Нагадаємо, поєдинки 1/4 фіналу Кубку України-2020/2021 відбудуться 3 березня 2021 року. На цьому етапі вже розпочнуть виступи чинний володар Кубка, «Динамо» (Київ), та чемпіон України — «Шахтар» (Донецьк).

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.