Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 03 грудня 2020, 16:07
997
0

Брендан РОДЖЕРС: «Ми хочемо виграти в Зорі»

Наставник «Лестера» - про майбутній матч Ліги Європи

| Оновлено 03 грудня 2020, 16:07
997
0
Брендан РОДЖЕРС: «Ми хочемо виграти в Зорі»
ФК Лестер Сіті. Брендан Роджерс

Головний тренер «Лестера» Брендан Роджерс поділився думками напередодні гри з «Зорею» в рамках п'ятого туру групового раунду Ліги націй.
 
- На сьогоднішній день в Запоріжжі вже досить зимова погода. Чи комфортна вам така обстановка?
- Погода нас влаштовує, ми приїхали не з теплих країн (посміхається). Бачили вже зиму і такі погодні умови. Так, прохолодно, але думаю, ми адаптуємося до таких погодних умов і зіграємо на потрібний нам результат.
 
- Чи важливий для вас насамперед результат?
- Ми хочемо вигравати кожен матч. Завтра унікальна можливість для молодих гравців проявити себе, їхня мета показати себе на такому рівні і довести, що вони у справі.
 
- Деякі футболісти основи, такі як Шмейхель і Варді, не прилетіли в Україну. Ви дали відпочити гравцям основи, чи даєте шанс молодим гравцям резерву проявити себе?
- Так, ми залишили вдома кількох ключових гравців, вони з нами не прилетіли. Ті гравці, які не прибули, вони нам важливі в національному чемпіонаті і в інших змаганнях, тому було прийнято таке рішення дати їм невеличкий перепочинок перед ключовими іграми. Всі інші гравці мають хороший настрій на гру, всі рвуться грати, молоді гравці повинні будуть показати свої здібності.
 
- «Зоря» перед матчем з «Лестером» здобула дві впевнені перемоги: в Лізі Європи і УПЛ. Чи дивилися ви ці матчі і зробили якісь висновки, судячи з гри суперника, в порівнянні з минулою грою в Англії?
- Так, ми бачили. Хочу зауважити, що у них дуже хороша команда і поставлена ​​структура гри. Суперник має досить технічних гравців, всі вони грали досить добре. Тому будемо дивитися, що буде завтра.
 
- Який кадровий стан команди на сьогоднішній день, враховуючи, що деякі футболісти не прилетіли? Чи є травмовані в складі?
- Будуть, звичайно, коригування, оскільки деякі гравці відсутні. Але нас поповнять футболісти з молодіжної команди, тому кадрових проблем у нас немає, є варіації складу.
 
Зоря - Лестер. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.