Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 02 грудня 2020, 16:37
3077
2

Віктор СКРИПНИК: «Зорі не забороняють мріяти. Є шанс вийти з групи»

Потрібно обов'язково обігрувати «Лестер»

| Оновлено 02 грудня 2020, 16:37
3077
2
Віктор СКРИПНИК: «Зорі не забороняють мріяти. Є шанс вийти з групи»
facebook.com/FCZoryaLuhansk

«Зоря» в четвер прийме на своєму полі «Лестер» в рамках 5-го туру групового етапу Ліги Європи. Команда Віктора Скрипника набрала 3 очки і зберігає мінімальні шанси на вихід з групи.

- Ми дуже раді, що у нас є шанси вийти з групи, які дозволяють позитивно думати. Як говориться: «Ніхто не має право заборонити нам мріяти», але ми ці мрії і бажання будемо втілювати в життя, щоб вони стали реальністю. Ми розуміємо, з яким суперником ми граємо, знаємо турнірне становище, все залежить тільки від нас. Ті результати, які ми показали протягом цього тижня, вселяють надію, але все вирішується виключно на полі, кожна гра це новий виклик. Звичайно, краще йде підготовка в такому настрої як у нас зараз. Гра в Греції показала, що ми провели хорошу роботу над помилками і все-таки змогли зіграти і досягти результату, незважаючи ні на що. Це хороший стимул для нас, щоб ми на позитивній ноті готувалися і грали далі. Завтра новий виклик, постараємося грати на максимумі і на результат.

- Що зараз з кадровим становищем в команді? Який стан у Хомченовського і Цвека?
- В такому режимі, як ми зараз граємо і тренуємося, в принципі, це не дивно, що є такі невеликі травми м'язові, але дуже шкода, що хлопці не зможуть нам допомогти і на цей раз. Це складова частина футболу, з цим нічого не поробиш. Діма Хомченовський, Ловро Цвек а так же Агрон Руфаті, на жаль, не зможуть нам допомогти, Агрон ще не може відновитися після приїзду зі збірної, у нього так само м'язова травма. Так само Віталій Вернидуб не зіграє через перебір карток. А так все решта футболістів готуються і хочуть вийти і показати максимум.

- У першому матчі команда грала досить сильно, особливо в першому таймі, але матч був зіграний абсолютно не по рахунку, «Зоря» могла забивати, але щось завадило. Які висновки зробила команда після цього матчу?
- Навіть якщо порівнювати наші чемпіонати, то вже простежується колосальна різниця. Але графік у нас збігається, вони грають так само часто, з такими ж проміжками. Це була перша гра, яка відкривала груповий етап. Настрій був хороший, і до підготовки вони підійшли серйозно, ще з огляду на той факт, що вони грали вдома. Тоді вони своє завдання виконали, та й на сьогоднішній день вони, напевно, так само завдання вже своє виконали. Може, у нас є надія, що суперник буде не дуже сильно готуватися до нашої гри, щоб і у нас так само були шанси. Всі хлопці, які грають у складі суперника, гідні поваги, але у нас настрій такий, що ми ні в якому разі їх не боїмося, а граємо на рівних. Ми хочемо показувати ту гру, в яку вміємо і можемо грати. Робота над помилками, безумовно, проведена, ми покращуємо техніку і напрацювання. Але тільки сама гра зможе показати, який результат буде по закінченню матчу. Тактика грає проти тактики, але втілюють її в життя футболісти, які можуть зіграти як в позитивну, так і в негативну сторону.

У тебе може все виходити, і м'яч ти добре контролюєш, і гра добре йде, але банальний стандарт може привести до забитого м'яча як в одні, так і в інші ворота. Цей той опонент, на якого ми дуже добре і сильно налаштовуємося, тільки гра покаже, наскільки ми готові. Команди вже знають одна одну, грали між собою. Ми дивилися їхню минулу гру, яку вони програли в чемпіонаті Англії. Зараз в основну групу повертатися основні гравці, тренер сподівається, що вони допоможуть команді в Запоріжжі. Але, як завжди, ми дивимося на себе і хочемо показати свою якісну гру. Звичайно, враховуючи помилки, які ми допустили в Англії, будуть внесені коректування. Зараз дуже важливий емоційний аспект, який зараз у нас на належному рівні, після 2-х переможних матчів. Цей позитив хочеться по максимуму залишити і видати на футбольному полі, щоб він тривав і після гри.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 22
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sauron
Думаю, сгеодня у Зори в самом деле будет шанс добыть победу, а вот в Португалии вряд ли что-то смогут сделать...
Daren44
Шанс может и есть, только его нет)