Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 грудня 2020, 15:05
2198
1

Олександр КУЧЕР: «Реал запам'ятає надовго цей Шахтар»

Екс-гравець «гірників» – про перемогу над «вершковими»

| Оновлено 02 грудня 2020, 15:05
2198
1
Олександр КУЧЕР: «Реал запам'ятає надовго цей Шахтар»
Meta-ratings.com.ua. Олександр Кучер

Колишній захисник збірної України Олександр Кучер прокоментував перемогу донецького «Шахтаря» над мадридським «Реалом» (2:0) в матчі п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів.

«Після двох поразок від німецької «Боруссії» в гравців «Шахтаря» було випущено чимало критичних стріл. Однак підопічні Луїша Каштру довели, що у них справжній гірницький характер, що в ключовий момент можуть зібратися і домогтися потрібного результату. Навіть в протистоянні з грандом світового футболу. Пригадується, коли «Шахтар» взяв верх над «Реалом» у Мадриді, то інакше, як сенсаційною, цю перемогу не називали. Але повторний матч з «Реалом» в Києві підтвердив не випадковість того зльоту в столиці Іспанії. Вчора «Шахтар» чітко зіграв на результат. У першому таймі моментами було дуже складно, але хлопці зуміли вистояти, і порадувавши самовіддачею, тактичною гнучкістю після перерви схилили шальки терезів на свою користь. Переконаний, цей «Шахтар» іспанський чемпіон запам'ятає надовго.

Поза сумнівом, ефектна перемога над «Реалом» додасть впевненості «Шахтарю». Вона йому дуже стане в нагоді в заключному матчі групового етапу з «Інтером». Ситуація склалася так, що на вихід у плей-оф претендують всі учасники. Для «гірників» протистояння в Мілані буде схожим на фінал, дуже сподіваюся, що щасливий квиток у наступний раунд виявиться у «Шахтаря».

Нагадаємо, що поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів «Інтер» – «Шахтар» відбудеться 9 грудня в Італії.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Нічого не хочу сказати поганого про Шахтар, але для Реала це просто тимчасова чорна полоса, так само як колись була у Барси і любого іншого гранда.
Через місяць-два, хай буде з наступного сезону Реал знову стане тим Реалом, якого знає весь світ і продовжить поповнювати свою колекцію новими трофеями.